Unul din 73 de vaccinați anti-Covid a decedat până în iunie 2022 conform datelor guvernamentale din Marea Britanie

Postat la: 24.03.2023 11:14 | Scris de: ZIUA NEWS

Unul din 73 de vaccinați anti-Covid a decedat până în iunie 2022 conform datelor guvernamentale din Marea Britanie

Cifrele oficiale publicate de Oficiul Național de Statistică (ONS), o instituție guvernamentală din Marea Britanie, arată că până la data de 1 iunie 2022, una din 73 de persoane din Anglia care au fost "vaccinate" împotriva coronavirusului Wuhan (Covid-19) a murit - în comparație cu doar una din 172 de britanici nevaccinați.

În fiecare grupă de vârstă, datele arată că rata mortalității este cea mai mare în rândul celor care au luat vaccinul (sau vaccinurile) și cea mai mică în rândul celor care pur și simplu au spus nu medicamentelor experimentale și s-au bazat în schimb pe propria imunitate naturală pentru protecție. Timp de mai multe luni înainte de publicarea datelor, guvernul britanic a negat că a calculat aceste date. Adevărul a iesit la iveală datorită unei cereri de acces la libertatea de informare.

(Legat de acest subiect: În 2021, la apogeul pandemiei Covid, un avocat de la America's Frontline Doctors a facut o actiune împotriva guvernului Statelor Unite în legătură cu cele 45.000 de decese cauzate de "vaccinul" anti-Covid care fuseseră identificate la acea vreme).

Cel mai mare producător independent de statistici oficiale și primul institut național de statistică recunoscut din Marea Britanie, ONS a publicat în iulie anul trecut un set de date care conține o serie de informatii profund îngrijorătoare privind decesele în funcție de statutul de vaccinare prin Anglia între 1 ianuarie 2021 și 31 mai 2022. Aceste date arată că, în urma injecției anti-Covid, 41.117 persoane au murit "cu Covid" după ce au fost injectate pentru aceasta. Alte 565.420 de persoane au murit "fără covid", tot după ce au fost injectate pentru presupusul virus.

În total, aproximativ 606.537 de persoane au murit după ce au fost injectate pentru Covid, ceea ce reprezintă de aproape 6 ori mai mult decât cele 109.891 de persoane nevaccinate din Anglia care au murit în aceeași perioadă.

Agenția britanică de securitate sanitară (UKHSA) a publicat propriile date privind absorbția generală a vaccinurilor în Anglia, dezvăluind că 18,9 milioane de britanici au refuzat vaccinarea, în timp ce alți 63,4 milioane au acceptat-o. Pe baza acestor date, putem calcula rata de deces în rândul celor două grupuri, care este puternic contrastantă.

"Cifrele oficiale confirmă, din păcate, că ratele de mortalitate la 100.000 de persoane sunt cele mai scăzute în rândul populației nevaccinate în fiecare grupă de vârstă din Anglia", a relatat The Exposé. "Iar datele arată că diferența dintre populația nevaccinată și cea vaccinată în ceea ce privește ratele de mortalitate se mărește de la o lună la alta".