Tragi-comedie cu un cetățean rupt de beat: A chemat poliția în barul unde a băut și a plecat cu mașina de fața polițiștii

Postat la: 22.04.2024 11:08 | Scris de: ZIUA NEWS

Tragi-comedie cu un cetățean rupt de beat: A chemat poliția în barul unde a băut și a plecat cu mașina de fața polițiștii

Un bărbat din județul Constanța s-a îmbătat într-un local din Lacul Roșu și a refuzat să achite nota de plată. După ce jandarmii l-au convins să plătească, bărbatul a sunat la 112, reclamând că este ținut cu forța în bar și că e beat. Apoi, s-a urcat la volan.

Jandarmii din cadrul Postului Montan Lacul Roșu au fost solicitați duminică să intervină la un bar din localitate, acolo unde, după ce a consumat mai multe băuturi alcoolice, un bărbat a vrut să plece fără a achita nota de plată, conform Mediafax.

A fost convins de jandarmi să plătească, dar în scurt timp a sunat la 112 pentru a reclama că două persoane îi interzic să părăsească localul. Mai mult, acesta a afirmat și că este beat și știe unde se află.

Imediat ce a părăsit localul, bărbatul a urcat la volanul autoturismului și a plecat pe străzile din localitate Oamenii legii au plecat în urmărirea sa și au reușit să îl oprească în scurt timp, evitând astfel producerea unei tragedii.

Bărbatul, în vârstă de 38 de ani din județul Constanța, a refuzat să iasă din mașină, la solicitarea polițiștilor, și să se supună testării cu aparatul alcooltest, blocând ușile autoturismului. Pentru că refuzul lui a fost unul categoric, polițiștii au spart geamul lateral.

Imediat ce a fost scos din mașină, acesta a fost încătușat, iar ulterior dus la Unitatea de Primiri Urgențe Gheorgheni pentru recoltarea de probe biologice.