Primul oraș de 15 minute din America a fost creat în Tempe, Arizona

Postat la: 19.02.2024 19:08 | Scris de: ZIUA NEWS

Primul oraș de 15 minute din America a fost creat în Tempe, Arizona

Un cartier din Tempe, Arizona, numit Culdesac, este prima comunitate din țară care a fost concepută pentru a trăi fără mașini.

Culdesac este descris ca fiind primul exemplu american de "oraș în 15 minute" - o viziune promovată de elita globalistă - și conceptul este prezentat ca un loc mai "ecologic" în care locuitorii își pot cunoaște mai bine vecinii.

Infowars raportează: Un reportaj de la 12 News a promovat comunitatea ca ajutând la sustenabilitate și a vorbit cu un angajat al Culdesac care s-a lăudat cu transportul alternativ oferit în cartier.

Vehiculele pe benzină sunt literalmente interzise în zonă, după cum a declarat angajatul pentru 12 News, rezidenții pot deține unul, atâta timp cât nu este parcat pe loc.

"Vă puteți imagina cum ar fi să locuiți deasupra magazinului alimentar?", a întrebat angajatul la postul de știri. Care este atracția de a locui deasupra unui magazin alimentar?

Bineînțeles, dezvoltarea va fi folosită pentru a împinge cartierele coșmarurilor similare din întreaga Americă, conform Agendei 2030.

Un reportaj mai recent realizat de NBC News a promovat comunitatea fără mașini în fața unei audiențe naționale, discutând cu cofondatorul Culdesac, Ryan Johnson, care a afirmat: "Fiecare generație și inclusiv 90% din Generația Z ar dori să plătească mai mult pentru a trăi într-un cartier în care se poate merge pe jos".