Planul globalist de a elimina toate fermele: "Nu va mai exista agricultură, nu vor mai exista culturi, iar oamenii se vor lupta pentru hrană!"

Postat la: 14.03.2024 16:39 | Scris de: ZIUA NEWS

Planul globalist de a elimina toate fermele:

O mare parte a comunității agricole din lume nu știe încă nimic despre complotul globalist de a pune stăpânire pe pământurile lor și de a le lăsa pustii, totul în numele unei politici de "zero net" pentru climă.

După cum a explicat autorul Dr. Vernon Coleman, nimic din ceea ce ține de agenda schimbărilor climatice și a încălzirii globale nu este accidental sau întâmplător. A fost minuțios planificată pentru un astfel de moment, jocul final fiind distrugerea agriculturii și implementarea "alimentelor" sintetice. Ecologiștii, așa cum mulți îi numesc adesea, nu mai bat pasul pe loc când vine vorba de adevărata lor agendă. Mulți dintre ei declară categoric și în public că, dacă fermele din lume nu pot fi "durabile", așa cum sunt definite de globaliști, atunci trebuie să dispară.

"Agricultura nu are nicio opțiune", se menționează în programul de lucru ecologist, recent publicat. "Va trebui să fie sustenabilă, altfel nu va fi susținută". Acesta este motivul pentru care fermierii din locuri precum Olanda, Franța și Italia își fac să vuiască tractoarele prin piețele orașelor și în capitalele națiunilor lor respective pentru a arunca cu bălegar în liderii politici: pentru că recunosc amenințarea. Ceea ce mulți dintre ei nu recunosc, însă, că este vorba de un genocid concertat, totul sub pretextul de a "salva lumea".

"Nicăieri nu există un jargon mai incomprehensibil decât cel care pătrunde acum în lumea agriculturii", spune Coleman. "Mulți fermieri au fost presați să sprijine programul absurd de re-wilding, promovat cu atâta entuziasm de către cei care cred în schimbările climatice. Planul conspiratorilor este de a reduce suprafața de teren disponibilă pentru cultivarea hranei, pentru a crea penurie de alimente, foamete și o reducere consecventă și inevitabilă a dimensiunii populației globale. Scopul este de a permite ca între o treime și jumătate din toate terenurile să fie sălbăticite."

Oricât de plăcută ar fi, în anumite privințe, ideea de a ne gândi la faptul că terenurile lumii vor redeveni naturale din nou în mâinile naturii și nu ale oamenilor, trebuie să recunoaștem, de asemenea, că, pentru a reîmblânzi planeta, aceasta trebuie, de asemenea, să fie dezumanizată. Când ecologiștii vorbesc despre reîmblânzire, nu se referă doar la parcuri, zone umede și alte medii deja în mare parte naturale. Se referă, de asemenea, la ferma dumneavoastră și chiar la casa dumneavoastră, ca să nu mai vorbim de întregul comerț și industrie, așa cum ocupă în prezent peisajul.

Puterile care sunt la putere consideră că numai ele merită să trăiască. Tu și familia ta trebuie să dispăreți pentru ca ei să poată extinde habitatele naturale și să creeze un nou mediu asemănător cu Grădina Edenului pentru propria lor plăcere și bucurie - fără tine în el. "Pentru a se asigura că nici fermierii, nici membrii publicului nu încalcă terenurile care au fost rezervate pentru re-wilding (iar primul program de re-wilding a fost introdus de Uniunea Europeană cu câțiva ani în urmă, într-un program care se numea "set aside"), sunt eliberate animale sălbatice", avertizează Coleman.

"În prezent, majoritatea fermierilor consideră că problemele lor apar ca urmare a prostiei, ignoranței sau a faptului că nu au reușit să le înțeleagă nevoile. Dar ceea ce li se întâmplă nu are nimic de-a face cu prostia, ignoranța sau lipsa de înțelegere - totul este deliberat și cu mult sânge rece. Din ce în ce mai multe țări europene sunt acum dependente de importuri pentru cea mai mare parte a aprovizionării cu alimente și energie. Iar cea mai mare parte a alimentelor noastre va fi produsă în fabrici deținute de miliardari."