O sondă extraterestră a căzut pe Pământ, spune un fizician de la Harvard. Comandamentul SUA confirmă că acest corp vine din altă lume

Postat la: 26.03.2023 13:12 | Scris de: ZIUA NEWS

O sondă extraterestră a căzut pe Pământ, spune un fizician de la Harvard. Comandamentul SUA confirmă că acest corp vine din altă lume

Avi Loeb, un fizician celebru de la Universitatea Harvard, a făcut o declarație de senzație, afirmând că un corp spațial venit din altă lume a căzut pe Pământ. În plus, Comandamentul Spațial al Statelor Unite a confirmat în aprilie 2022, că un meteorit provenit dintr-un alt sistem solar, care a explodat în 2014 în Pacificul de Sud, a fost primul vizitator interstelar cunoscut pe planeta noastră.

Acum, astronomul Avi Loeb a lansat o misiune cu fonduri de 1,5 milioane de dolari, pentru a dovedi acest lucru, potrivit Daily Mail. Un meteorit care a căzut peste Papua Noua Guinee se pretinde a fi o sondă extraterestră. Iar acum celebrul fizician de la Universitatea Harvard vrea să demonstreze că acest corp spațial, care a explodat deasupra Oceanului Pacific în 2014 a fost, de fapt, o sondă extraterestră. Avi Loeb a petrecut ani de zile lucrând îndeaproape cu armata americană pentru a identifica zona de impact din apropierea Papua Noua Guinee și este acum gata să se îmbarce într-o expediție pentru a descoperi fragmentele rămase în urmă.

Loeb a spus că o navă și o „echipă de vis" sunt asigurate pentru proiect, împreună cu „planuri complete de proiectare și producție pentru sania necesară, magneți, plase de colectare și spectrometru de masă". Fizicianul Avi Loeb a spus că plănuiește să scruteze fundul oceanului timp de două săptămâni folosind diverse dispozitive, unele cu magneți, care ar trebui să prindă ceea ce el crede că sunt piese de tehnologie extraterestră. Loeb și-a făcut un nume pentru că a crezut deschis că extratereștrii au luat contact cu planeta Pământ. În 2021, fizicianul a lansat o carte intitulată „Extraterestru: Primul semn al vieții inteligente dincolo de Pământ", care susținea că Oumuamu nu este o cometă sau un asteroid, ci o velă ușoară - o metodă de propulsie a navelor spațiale.

Loeb plănuiește călătoria în Papua Noua Guinee de când a aflat pentru prima dată despre asteroid în 2019. Cu patru ani înainte, meteorul interstelar a fost observat chiar la nord de Insula Manus, în largul coastei Papua Noua Guinee, pe 8 ianuarie 2014. A explodat în aer, producând „o explozie de doar un procent din bomba de la Hiroshima". „Am descoperit că valul de explozie de la explozia meteorului a generat un semnal de înaltă calitate într-un seismometru situat pe Insula Manus", care face parte din Papua Noua Guinee, a spus Loeb. „Este primul corp care a venit din afara sistemului solar și, în al doilea rând, este mai dur decât 99,7% din tot ceea ce am văzut".