Încă o urmă a lui Bigfoot fotografiata în Marea Britanie dă fiori locuitorilor din apropierea pădurilor

Postat la: 04.03.2024 11:45 | Scris de: ZIUA NEWS

Încă o urmă a lui Bigfoot fotografiata în Marea Britanie dă fiori locuitorilor din apropierea pădurilor

Oamenii au fost mult timp obsedați de ideea că un monstru uriaș păros, cunoscut sub numele afectuos de Bigfoot, ar putea cutreiera pădurile din America de Nord.

Un grup de excursioniști sunt însă convinși că au găsit dovezi că această creatură mitică există cu adevărat, după ce au observat o amprentă "misterioasă" de-a lungul unei poteci pitorești de coastă din Devon, Marea Britanie. În ciuda faptului că nu există nicio dovadă concretă că Bigfoot există, oamenii sunt captivați de ani de zile de ideea că acest monstru ar putea fi real, iar aparițiile suspecte îi fac adesea pe credincioși să intre în frenezie.

Această imensă amprentă noroioasă îi va lăsa, fără îndoială, pe pasionații de Bigfoot să se întrebe dacă legendarul om-maimuță ar putea să se plimbe pe coasta britanică. Excursioniștii, care se aflau într-o excursie de o zi cu Rock Solid Coasteering, au descoperit astăzi amprenta de-a lungul drumului de coastă Maidencombe din Torquay. Ei au spus că, deși poteca era noroioasă, urmele uriașe au "ieșit" din pădurea din apropiere, la Watcombe.

DevonLive a fost informat de un membru al grupului că urmele de pași au venit din pădure, au urmat drumul de coastă pe o distanță de aproximativ 20 de metri înainte de a vira înapoi în pădure. Deși fotografia nu are o măsurătoare exactă, una dintre persoanele care au descoperit amprentele a declarat: "Urmele erau mari. Evident, un picior gol, căci fiecare amprentă era perfectă ca cea din fotografie'.

În 2006, observarea unui animal mare din pădure în Marea Britanie a durat aproximativ șase săptămâni. Cincisprezece martori s-au prezentat în cele din urmă susținând că au văzut un animal Bigfoot. Aceștia ar fi descris o creatură asemănătoare unei maimuțe, înaltă de aproximativ 1,5 metri, cu părul maro care îi acoperea corpul și cu fața verde. Acești observatori au mai declarat că animalul nu avea coadă. Ei spun că a fost văzută de două ori legănându-se de crengile copacilor, "cu o agilitate extraordinară".

În 2022, când au apărut rapoartele despre un "Littlefoot" în Devon, directorul Centrului de Zoologie Fortean din North Devon, Jon Downes, a declarat: "Am multe rapoarte similare despre astfel de creaturi care au fost văzute în pădurile din Devonshire. 'Iar acesta este un adevărat cracker pentru că are multe coroborări separate și credibile'. În 2018, un bărbat a afirmat că a văzut o creatură asemănătoare lui Bigfoot pe un câmp în timp ce se afla într-un tren de la Exeter la Bristol. Bărbatul a afirmat că a văzut o creatură masivă care făcea pași uriași de-a lungul unui gard viu.

În timp ce aparițiile unei creaturi mari și păroase ocupă în mod regulat prima pagină a ziarelor din America de Nord, experții s-au întrebat dacă un animal similar ar putea să se plimbe prin insulele britanice. De-a lungul vremii, au existat mulți cercetători care susțin existența unor creaturi asemănătoare lui Bigfoot în Marea Britanie, folclorul susținând în mod obișnuit că o fiară mare se plimbă prin păduri.