Mortalitate excesivă dar obligativitatea vaccinării Covid a fost reintrodusă în zeci de universități americane

Postat la: 13.02.2024 14:59 | Scris de: ZIUA NEWS

Mortalitate excesivă dar obligativitatea vaccinării Covid a fost reintrodusă în zeci de universități americane

Universitatea Harvard, alături de alte 69 de universități americane, au reintrodus obligația ca studenții să fie vaccinați anti COVID-19 pentru a se putea înregistra pentru semestrul următor. iar asta cu toate ca se inregistreaza o rata uriasa de mortalitate excesivă in rândul tinerilor americani.

„Universitatea Harvard cere tuturor studenților care vor fi în campus să aibă o anumită protecție împotriva COVID-19 prin vaccinare. Acest lucru poate fi prin seria primară inițială de vaccinare COVID-19 sau unul dintre cele mai recente rapeluri COVID-19", se arată într-un document postat de școală pe website-ul propriu.

Dr. Mary Talley Bowden, medic în Texas și fondatoare a Coaliției pentru Libertatea Sănătății, a declarat pentru The Epoch Times că vaccinul COVID-19 este ineficient și că obligativitatea procedurilor medicale încalcă drepturile constituționale ale studentului.

„Sunt profund îngrijorată de faptul că o universitate considerată cândva cea mai bună din țară a adoptat o politică care ignoră complet datele care arată că vaccinurile anti COVID nu împiedică transmiterea", a spus dr. Bowden. „Mai mult, obligativitatea vaccinării anti COVID încalcă drepturile omului și discriminează studenții prin stabilirea unor reguli care se aplică numai acestora, dar nu întregului campus."

În timp ce studenții sunt obligați să fie vaccinați, nu același lucru este valabil pentru membrii facultății sau personalul școlii, acestora fiindu-le doar recomandat să se vaccineze, potrivit Harvard University Health Services.