Mel Gibson: "Prințul William este Antihristul. El va conduce Guvernul Mondial in Noua Ordine!"

Postat la: 19.02.2024 18:51 | Scris de: ZIUA NEWS

Mel Gibson:

Starul hollywoodian Mel Gibson le-a spus angajaților și asociaților săi că prințul William este anticristul și că acesta va fi viitorul rege al unui guvern unic mondial introdus de Noua Ordine Mondială.

Potrivit lui Gibson, oculta globală a intrat în forță pentru a-și promova agenda malefică pe scena mondială, pregătind omenirea pentru următoarea etapă a planului lor general luciferic. Gibson are un avertisment pentru cei care cred că este doar un joc: lucrurile sunt pe cale să devină foarte nebunești, foarte repede, scrie The People's Voice.

Explicând că l-a întâlnit pe Prințul William de două ori și că acesta are întotdeauna entități demonice care îl urmăresc, Gibson susține că William și-a preluat deja rolul din spatele scenei. 

Prima dată când l-a întâlnit pe prințul William, în spatele lui se afla un demon care se ospăta cu un miel, Gibson spune că "toată lumea vorbește despre asta" și că rolul de rege al lui William este un secret de taină în rândul elitei mondiale. După cum susține Gibson, pe internet au fost încărcate videoclipuri cu entități demonice care îl urmăresc pe prințul William oriunde merge în lume.

În 2004, Associated Press, controlată de Rothschild, a publicat o fotografie în care prințul William poza cu un miel asemenea lui Iisus Hristos, pe care Biblia îl numește Mielul lui Dumnezeu. Pentru cei neavizați, fotografia este complet nevinovată. Dar pentru cei din interior, familiarizați cu francmasoneria și cu Cartea Apocalipsei, prințul William este identificat în fotografie ca fiind anticristul.

Anticristul a fost descris în artă și literatură ca fiind chipeș și fermecător și un maestru al minciunii și al înșelăciunii. Francmasonii îl numesc Baphomet, sau Capra lui Mendes. Anticristul este ilustrat în mod obișnuit cu copitele din spate despicate. De ce ține William o copită din spate în fotografie?

Potrivit lui Gibson, fotografia a fost o comunicare secretă a familiei regale britanice în numele elitei globale care anunță ascensiunea prințului William în rolul de rege Illuminati.

"Este de fapt o poziție politică mai mult decât una religioasă", a declarat Gibson, explicând că rolul lui William ca rege al unui guvern mondial unic va fi făcut cunoscut omenirii după ce un dezastru global cu steag fals va aduce omenirea laolaltă într-o stare de disperare, căutând un salvator care va sosi sub forma unui guvern global.

Afirmațiile lui Gibson sunt susținute de misticul francez Nostradamus. O serie de predicții înfricoșătoare ale astrologului și clarvăzătorului francez despre moartea reginei în 2022 - și abdicarea bruscă a regelui Carol al III-lea - au fost descoperite recent. Nostradamus și-a atras notorietatea internațională pentru că a prezis evenimente viitoare precum atacurile de la 11 septembrie 2001 asupra Turnurilor Gemene, războiul din Irak, moartea prințesei Diana și pandemia de coronavirus.

Numai în 2019, Nostradamus a prezis incendiul care a ras de pe fața pământului Catedrala Notre Dame din Paris și a prezis că, în cursul anului 2020, vor fi posibile călătoriile spațiale comerciale, lucru în care s-a aventurat compania Space X a lui Elon Musk. Acum, pasajele publicate de Nostradamus în 1555 arată intuițiile sale cu privire la "Abdicarea lui Carol al III-lea al Angliei", la scurt timp după moartea reginei.

Potrivit lui Nostradamus, regele Carol va fi forțat să plece de către publicul britanic după ce acesta va decide că este "nedemn", ceea ce va duce la numirea unui tânăr ca nou rege. Domnia lui Charles va fi scurtă și complet dezastruoasă. Supușii săi, poporul britanic, se vor ridica împotriva lui, furioși de trădarea lui față de națiunea britanică.