Manualul Asociației Medicale Americane din 1989 explică: Coronavirusul este de fapt răceala comună sau o gripă sezonieră

Postat la: 02.07.2024 13:17 | Scris de: ZIUA NEWS

Manualul Asociației Medicale Americane din 1989 explică: Coronavirusul este de fapt răceala comună sau o gripă sezonieră

Publicată cu mai bine de 30 de ani înainte ca coronavirusul să fie transformat în armă globală pentru a declanșa pandemia și a ne lua libertățile, Enciclopedia de Medicină a Asociației Medicale Americane confirmă ceea ce mulți bănuiau de mult timp.

În ciuda faptului că au promovat lockdowns și vaccinuri experimentale și au contribuit la distrugerea economiilor mondiale, to mai multe autorități globale recunosc oficial că Covid seamănă mult cu gripa.

 

 

După luni de panică și de promovare a vaccinurilor, Gates a lăsat să se înțeleagă în 2022 că virusul seamănă foarte mult cu gripa, că afectează mai ales persoanele în vârstă și că are o rată scăzută de mortalitate.

Cuvintele sale au fost remarcabil de asemănătoare cu cele ale unora dintre cei mai importanți oponenți ai sistemului de închidere din lume, care spuneau aceleași lucruri încă de la începutul așa-numitei pandemii.

Utilizatorii rețelelor de socializare au fost, de asemenea, catalogați drept teoreticieni ai conspirației și anti-vaxxatori și au fost dați afară de pe platforme pentru că au spus același lucru.

Mulți oameni au subliniat faptul că vârsta medie a persoanelor diagnosticate ca murind de COVID era mai mare decât rata speranței de viață.

În ciuda presiunii guvernului și a presei de a vaccina pe toată lumea, Stéphane Bancel, CEO al Moderna, a recunoscut oficial că Covid este comparabil cu virusul gripei sezoniere și că doar persoanele în vârstă și cele vulnerabile trebuie să se vaccineze împotriva acestuia.

Recunoașterea a fost o mică răsturnare de situație pentru Bancel, care declarase anterior că tinerii ar trebui să primească vaccinuri de rapel împotriva Covid cel puțin o dată la trei ani.