Macron, demonizat la canalul Rusia 1: "Cretin fenomenal"; "nemernic nazist"; "rahat împuțit"

Postat la: 04.03.2024 07:44 | Scris de: ZIUA NEWS

Macron, demonizat la canalul Rusia 1:

Prezentatorul de televiziune Vladimir Soloviev a declarat la cel mai vizionat post de televiziune din Rusia că președintele francez, Emmanuel Macron, este „cretin", „nemernic" și „nazist".

După ce Emmanuel Macron a afirmat că nu exclude trimiterea soldaților occidentali în Ucraina, prezentatorul canalului public Rusia 1, Vladimir Soloviev, l-a numit "nemernic nazist".

"Tu, nazist nenorocit, moștenitorul lui Pétain, crezi că poți lovi Rusia fără a fi pedepsit? În acest caz, nu ai înțeles nimic despre țara noastră", a tunat el.

"Macron este, desigur, un cretin fenomenal, și-a pierdut complet mințile. Tu vrei să ataci Rusia? Atunci alege un oraș francez pe care vrei să-l ștergi de pe hartă", a adăugat Vladimir Soloviev, pe cel mai vizionat canal de televiziune din țară.

El a considerat că Emmanuel Macron nu este "moștenitorul lui De Gaulle". "Nu eşti nici pe jumătate ca De Gaulle. Ești doar un adevărat rahat împuțit", a urlat el.

Vladimir Soloviev este renumit pentru ieșirile sale provocatoare și scandaloase. La începutul lunii ianuarie, el a cerut "atacuri preventive" asupra Franței, ca răspuns la noile livrări de tancuri franceze către Ucraina.