Incă o dovada a existentei unor civilizații antice care au trăit pe Pământ: A fost găsit un șurub fosilizat de 300 de milioane de ani

Postat la: 24.03.2023 10:12 | Scris de: ZIUA NEWS

Incă o dovada a existentei unor civilizații antice care au trăit pe Pământ: A fost găsit un șurub fosilizat de 300 de milioane de ani

O echipă de cercetători ruși, cunoscută sub numele de Grupul Kosmopoisk, care investighează OZN-urile și activitățile paranormale, susține că a găsit un șurub de un inch încastrat în interiorul unei roci vechi de 300 de milioane de ani. Ei spun că șurubul rămâne o formă străveche de tehnologie care dovedește că extratereștrii au vizitat Pământul cu milioane de ani în urmă.

Oamenii de știință ruși au descoperit, din întâmplare, ciudatul artefact în timp ce analizau craterul format după căderea unui meteorit în regiunea Kaluga. Pe fundul craterului au găsit un obiect misterios, asemănător cu un șurub din zilele noastre. Descoperirea artefactului a fost derutantă, iar cercetătorii nu știau ce să creadă despre el. Să fi venit din spațiu? Este acest șurub o dovadă a unor civilizații antice care au trăit pe Pământ cu milioane de ani în urmă? Sau este doar o altă creatură marină fosilizată?

După o analiză paleontologică, s-a dovedit că vârsta artefactului era undeva între 300 și 320 de milioane de ani. Artefactul a fost analizat cu ajutorul tehnologiei cu raze X, ceea ce le-a oferit cercetătorilor un alt șoc. Se presupune că un alt șurub era prezent în interiorul acestuia. Mulți oameni de știință au încercat să explice originea și detaliile șurubului. Câțiva oameni de știință au sugerat că ar putea fi rămășițele unor Crinoide (Animale marine care alcătuiesc clasa Crinoidea a echinodermelor). Mulți refuză, insă, să creadă că avem de-a face cu Crinoide, deși aceasta este cea mai exactă explicație.