Și-a ucis iubitul infidel și i-a ascuns cadavrul în grădină. Planul a fost notat meticulos în jurnal

Postat la: 15.03.2023 14:44 | Scris de: ZIUA NEWS

Și-a ucis iubitul infidel și i-a ascuns cadavrul în grădină. Planul a fost notat meticulos în jurnal

O profesoară din Marea Britanie își așteaptă sentința după ce a comis o crimă înfiorătoare. Femeia și-a ucis iubitul pe care îl suspecta că o înșală, iar apoi i-a ascuns cadavrul în grădină. Șocant este faptul că ea a ținut un jurnal în care a notat planul diabolic.

O profesoară din Marea Britanie s-a gândit că e mai bine să-și ucidă iubitul decât să se despartă de el. Pentru că își suspecta iubitul de infidelitate, l-a înjunghiat în gât, apoi i-a îngropat trupul în grădină. Fiona Beal neagă că l-a ucis pe Nicholas Billingham, ale cărui rămășițe parțial mumificate au fost găsite în martie anul trecut, la patru luni și jumătate după ce a fost văzut ultima dată, potrivit Sky News.

Fiona, o profesoară de școală primară, în vârstă de 49 de ani, a ținut un jurnal al crimei în care a povestit pas cu pas despre „partea ei întunecată". Femeia a explicat cum a ascuns un cuțit într-un sertar al noptierei, iar seara l-a ademenit cu promisiunea unei partide de sex, l-a legat la ochi , iar apoi l-a înjunghiat. Crima a avut loc în seara de 1 noiembrie 2021, în locuința femeii.

În jurnal, profesoara a scris că avea impresia că Billingham, de 42 de ani, o înșela și că „hotărâse să-l omoare" până în luna octombrie 2021, spun anchetatorii. Procurorul Steven Perian a spus că Nicholas Billingham a înșelat-o cu alte femei în trecut, iar „ea credea că are o nouă aventură" atunci când l-a ucis. Beal avusese la un moment dat intenția de a rupe relația, dar apoi și-a făcut un alt plan - acela de a-l ucide pe iubitul ei. Pentru a nu fi prinsă, ea și-a pregătit explicații pentru dispariția lui, dar și pentru absența ei de la serviciu după crimă. Totul a fost calculat milimetric.

Înainte de uciderea bărbatului, Fiona Beal i-a spus directorului școlii unde lucru că are COVID și că trebuie să se autoizoleze. Astfel a lipsit de la școală între 1 și 12 noiembrie 2021. De asemenea, ea le-a spus altor persoane că Billingham a părăsit-o pentru o altă femeie. Câteva zile ea a folosit telefonul lui cu care a trimis mesaje prietenilor și colegilor de serviciu, pretinzând că este bine.

Conform procurorilor, ea a scris în jurnal: „Trebuie să mărturisesc. Ok, iată. Octombrie 2021. M-a amenințat în timpul sexului. M-am gândit să plec, dar lucrurile pe care le-a spus și le-a făcut mi-au alimentat partea întunecată. Eu o numesc Tulip22. E nesăbuită, neînfricată, eficientă și nemiloasă".

În jurnalul ei, Fiona a vorbit și despre cei 17 ani în care „el" a fost răutăcios, crud și disprețuitor. „Știam că nu-l pot lăsa să scape cu asta. Era un ticălos... În noaptea aceea am plănuit totul. Potrivit regulilor COVID, aveam o perioadă de 10 zile de izolare pentru simptome de COVID. L-am sunat pe director luni și i-am spus că am fost testați pozitiv și am avut simptome. El s-a dus la muncă. Tulip22 a fumat și a plănuit... În timp ce era în baie, am ținut cuțitul în buzunarul halatului și apoi l-am ascuns în sertarul noptierei. Am adus și o daltă, o pungă de gunoi și cablu. L-am pus să poarte o mască pentru ochi. A fost mai greu decât credeam că va fi. A ascunde un cadavru e greu. Mutarea unui cadavru este mult mai dificilă decât pare la televizor", a scris profesoara.

La data de 6 martie 2022, Beal, care a lucrat la Academia Eastfield din Northampton, s-a cazat într-o cabană din Cumbria, după ce și-a informat directorul că este bolnavă. Poliția i-a făcut o vizită pe 15 martie și a găsit-o cu răni superficiale, alături de un aparent bilet de sinucidere, după ce a fost contactată de un membru al familiei îngrijorat de starea ei.

Poliția a ajuns ulterior și la casa ei din Northampton și a găsit la subsol o saltea murdară și mai multe urme de sânge pe cadrul patului. Au fost făcute săpături în grădina din spatele casei unde au fost descoperite rămășițe umane. Un medic legist a concluzionat că Billingham a fost ucis cu o singură lovitură de cuțit în partea dreaptă a gâtului. Procesul este în plină desfășurare.