El este Sebastian, tânărul care a învins cancerul, dar apoi a fost ucis cu un cuțit la o petrecere de majorat

Postat la: 18.09.2023 07:36 | Scris de: ZIUA NEWS

El este Sebastian, tânărul care a învins cancerul, dar apoi a fost ucis cu un cuțit la o petrecere de majorat

Sebastian, un tânăr de 20 de ani din comuna Ciurea(județul Iași), a avut o poveste de viață teribilă. La vârsta de 14 ani, Sebastian a fost diagnosticat cu cancer la coloană, dar a reușit să învingă boala. Sâmbătă seara, el a participat la o petrecere de majorat din comuna Ciurea, iar la un moment dat a izbucnit un conflict între doi dintre participanți.

Sebastian s-a băgat să-i despartă pe aceștia și a fost înjunghiat. Tânărul înjunghiat a fost găsit în stop cardio-respirator și nu a putut fi resuscitat. Cadavrul său a rămas la locul faptei pentru ca polițiștii și procurorii să facă cercetările necesare.

Un alt participant la petrecere a ajuns la spital cu răni foarte grave.

"La 14 ani a făcut cancer pe coloană. Și au venit doctorii și ne-au spus că este mort pe masa de operație. După aia ne-au anunțat că este o eroare, iar copilul și-a revenit. Dumnezeu l-a salvat. Și acum l-a omorât un boschetar", a precizat tatăl băiatului, potrivit Aloiași.ro.

Tatăl lui Sebastian a scris și un mesaj pe pagina sa de Facebook

"Copilul meu mult iubit si prețuit ai învins o boală cruntă pe când aveai doar 14 ani, ai luptat și ai învins, azi în schimb Dumnezeu a decis că trebuie să mergi la el printre îngerii săi preferați, a decis că ești prea bun și prea luminos pentru această lume nedreaptă care ți-a luat viața prea devreme. Drum lin iubitul meu copil", a scris tatăl lui Sebastian.