CURS: Diana Șoșoacă generează o surpriză uriașă: AUR a egalat PNL!

Postat la: 02.12.2023 22:53 | Scris de: ZIUA NEWS

CURS: Diana Șoșoacă generează o surpriză uriașă: AUR a egalat PNL!

Un sondaj CURS de tip Omnibus conturează un tablou foarte interesant, cu doar câteva luni înainte de alegerile europarlamentare. AUR și PNL sunt la egalitate cu o intenție de vot 19%, în timp ce PSD domină autoritar.

Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri, PSD ar obține 31%, în timp ce PNL și AUR ar obține 19%. De remarcat că PSD și PNL ar putea alcătui o majoritate parlamentară la limită, ceea ce ar putea genera instabilitate guvernamentală.

O mare surpriză este generată de SOS, partidul Dianei Șoșoacă, care a ajuns la 6% și depășește pragul electoral. Conform sondajului, UDMR și PMP ar avea doar 4% și vor avea serios de tras pentru a intra în Parlament.

Universul de eșantionare: populaţia adultă rezidentă din România. Volumul eşantionului: 1067 respondenţi, votanţi în vârstă de 18 ani şi peste

Marja maximă de eroare la nivelul întregului eșantion: +/-3% la un nivel de încredere de 95%. Metoda de culegere a datelor: față-în-față, la domiciliul respondenților Perioada de realizare: 15 - 28 noiembrie, 2023