Cum alegi adidașii de damă?

Postat la: 21.02.2024 00:44 | Scris de: ZIUA NEWS

Cum alegi adidașii de damă?

Duse sunt vremurile în care pantofii de alergat erau folosiți strict pentru această activitate. Astăzi, adidașii de damă, la fel ca și cei pentru bărbați, sunt folosiți inclusiv pentru a merge la birou sau pentru a te deplasa la cumpărături. Dar întrebarea de bază rămâne Cum îi alegi pe cei potriviți? Îți răspundem în materialul de față.

Adidașii de damă sunt un accesoriu pe care orice femeie îl are acasă datorită versatilității și mai ales comodității acestora. Chiar dacă nu ești o persoană care iubește sportul, cu siguranță folosești măcar o pereche de adidași atunci când pleci în concediu sau când evadezi din oraș în weekend pentru a face o drumeție.

Te invităm să afli cum îți alegi adidașii de damă potriviți pentru tine.

1. Pornește de la analizarea nevoii

Primul și cel mai important pas în alegerea adidașilor de damă potriviți pentru tine este acela de a te întreba în ce scop achiziționezi perechea respectivă de adidași. Poate îți dorești acea pereche de adidași de damă pentru a îi folosi atunci când alergi, atunci când faci sport sau poate atunci când te plimbi sau mergi într-o drumeție. În funcție de fiecare nevoie specifică pe care o ai, îți va trebui o anumită pereche de încălțări. Analizează toate acestea și ia o decizie în funcție de ce ți se potrivește.

2. Analizează forma piciorului tău

Al doilea pas pe care te sfătuim să îl ai în vedere atunci când îți alegi adidașii de damă este analizarea formei piciorului tău deoarece în funcție de aceasta te vei bucura de un grad mai mare de confort. Există trei tipuri de forme ale piciorului, după cum urmează: picior lat, care este mai gros și are arcada mai joasă, picior cu arc normal, care are o amprentă curbată și nu este nici prea mică nici prea înaltă și cu arc înalt, în care arcul este mai pronunțat și amprenta este mai subțire

Orientează-te către un model de damă care să se potrivească formei piciorului tău și în care să te simți bine.

3. Pune preț pe calitate

Calitatea adidașilor de damă este și ea extrem de importantă deoarece, în funcție de aceasta, te vei simți confortabil sau nu în perechea de încălțări pe care o voi o vei alege și aceștia vor rezista mai mult sau mai puțin timp. Îndreaptă-te câtre o pereche de încălțări confecționate din materiale de calitate și care sunt produse și distribuite de firme în care ai încredere. Nu te sfătuim să faci o investiție într-o pereche de încălțări care nu sunt calitative deoarece în timp vei fi dezamăgit de aceștia și vei constata că decizia ta de a economisi se va dovedi a nu fi validă deoarece o pereche de adidași de calitate îndoielnică se strică mai repede și atunci când tragi linie vei constata că ai investit mai mulți bani față de o investiție inițială mai mare într-o pereche de adidași de calitate.

4. Alege stilul care ți se potrivește

Indiferent de scopul în care îi vei folosi, îți recomandăm să te îndrepți către o pereche de adidași de damă care se încadrează în stilul vestimentar preferat de tine. Chiar dacă te vei îndrepta către adidași pentru sala de sport, către adidași te outdoor și pentru plimbări, cum ar fi cei de la Skechers sau către adidași stradali, pe care îi vei putea purta atunci când ieși în oraș cu prietenii sau poate atunci când mergi la birou (dacă domeniul în care activezi îți permite asta), fii sigură că alegi un model care se încadrează în gusturile și în preferințele tale vestimentare.

În încheiere, analizează nevoile pentru care hotărăști să faci o nouă achiziție, ține cont de calitatea adidașilor de damă pe care urmează să îi cumperi și asigură-te că alegi un model ce se încadrează în stilul tău pentru că doar așa vei reuși să te simți în totalitate pielea ta! Îți urăm spor la cumpărături și alegeri inspirate!