Crimă terifiantă: Două fete de 12 și 13 ani au ucis o altă fetiță de 12. Au înjunghiat-o de mai multe ori

Postat la: 15.03.2023 15:22 | Scris de: ZIUA NEWS

Crimă terifiantă: Două fete de 12 și 13 ani au ucis o altă fetiță de 12. Au înjunghiat-o de mai multe ori

Două fete de 12 ani și 13 ani din Germania au mărturisit că au omorât un alt copil. Victima, o fată în vârstă de 12 ani, a fost înjunghiată de mai multe ori.

Poliția spune că suspectele au recunoscut faptul că au ucis-o pe copila al cărei cadavru a fost găsit într-o pădure din orașul Freudenberg, potrivit Sky News. Victima, identificată doar ca Louise din motive de confidențialitate, a fost găsită înjunghiată mortal lângă o pistă de biciclete, duminică, în urma unor căutări derulate de polițiști.

Părinții ei au dat alarma sâmbătă, deoarece a dispărut după ce a vizitat un prieten. Suspecții, în vârstă de 12 și 13 ani, au mărturisit crima comisă în orașul Freudenberg din vestul țării, potrivit poliției. Invocând vârsta suspecților, oficialii au refuzat să ofere mai multe detalii. Se pare ca agresoarele o cunoșteau pe victimă. Nu există informații privind alte persoane implicate și nu a fost găsită arma crimei.

Fetele suspecte se află sub vârsta răspunderii penale, care în Germania este de 14 ani. Ele nu au fost arestate și au fost luate în custodie de un birou de asistență socială pentru tineret. Locuitorii din micul oraș, situat la aproximativ 80 de kilometri est de Köln, sunt în stare de șoc, iar steagurile au fost arborate la jumătate de catarg.