Concurs de creaţie de 8 Martie: „Chipul mamei în suflet de român"

Postat la: 03.03.2024 01:02 | Scris de: ZIUA NEWS

Asociaţia caritabilă „Maria Ionaşcu" nu putea lăsa să treacă ziua de 8 Martie fără să nu o marcheze aşa cum se cuvine. Cu un omagiua adus femeii. Cu un gând minunat adus mamei.

Păstrăm în acelaşi timp şi tradiţia lansată în urmă cu patru ani. Începând cu data de 1 Martie, pentru cei ce ne sunt alături în demersurile noastre caritabile, dar şi pentru toţi cei care vor să ne transmită o rostire despre „mama", am lansat concursul: „Chipul mamei în suflet de român". Concurs de proză şi poezie, aflat la cea de-a patra ediţie. Lucrările dumneavoastră, purtând menţiunea: „Pentru concursul de 8 Martie" pot fi trimise la adresa de mail chipulmamei.sufletderoman@gmail.com sau pe WhatsApp, la numărul 0766214605. Ca la orice concurs, câştigătorul va primi şi un premiu. Acesta va fi decernat celei mai frumoase şi emoţionante creaţii despre mama şi va consta într-o excursie de 3 zile la Mănăstirea Suceviţa şi împrejurimi.
Un drum de basm, pentru o scriere de basm, despre un personaj de basm: mama! Şi posibilitatea de a vedea locuri cu adevărat speciale, unde sfinţenia este firească şi bunătatea stă la masă cu orice oaspete.
Aşadar, până pe 8 Martie inclusiv, vă aşteptăm ceaţiile pe adresa chipulmamei.sufletromânesc@gmail.com sau pe WhatsApp, la numărul 0766214605