Angelina Jolie, declaratie socanta: "Am fost în Illuminati și am să vă spun totul" VIDEO

Postat la: 10.03.2023 17:07 | Scris de: ZIUA NEWS

Angelina Jolie, declaratie socanta:

S-a afirmat de mult timp că vedetele de la Hollywood și alte celebrități trebuie să se alăture Illuminati pentru a ajunge în vârful industriei de divertisment, însă puțini oameni din afara cercului intim Illuminati înțeleg ce înseamnă cu adevărat acest lucru.

Acest lucru a început să se schimbe pe măsură ce celebritățile care au fost supuse sistemului de control mental Illuminati cedează și scurg informații din interior, expunând mecanismele interne ale Hollywoodului și ale industriei de divertisment.

A apărut un videoclip uluitor în care o Angelina Jolie în vârstă de 23 de ani dezvăluie adevăratele mecanisme interne ale Hollywood-ului, în timp ce le descrie prietenilor experiențele sale de participare la "ritualuri secrete illuminati". Pe alocuri, Angelina pare nebună și posedată în timp ce descrie experiențele pe care le-a avut cu societatea secretă Illuminati. Ea explică faptul că a ucis un șarpe ca sacrificiu și a fost tatuată, sau marcată, ca parte a ritualului de inițiere.

De asemenea, caseta dezvăluie faptul că Jolie i-a arătat anterior o înregistrare a unui ritual Illuminati unuia dintre prietenii ei. Prietena ei, vorbind pe un ton tăcut, descrie vizionarea înregistrării, spunând: "Am văzut doar filmul pe care ea [Angelina] l-a cumpărat în acea seară. Oamenii care sunt, de fapt, mai întunecați... Este grozav să poți vedea sexualitatea tuturor, dar este atât de ciudat când... Am cele mai uimitoare poze compromițătoare cu oameni."

Videoclipul a fost postat acum online, cu identitatea celor doi prieteni ai ei redactată pentru siguranța lor. Nimic nu s-a schimbat de când Angelina Jolie era o tânără care încerca să pătrundă în industria de divertisment. Megan Fox a lăsat recent să se înțeleagă că participă la ritualuri de sânge macabre ale Illuminati. Declaratia Angelinei Jolie incepand cu minutul 3:15.

Britney Spears a detaliat recent abuzurile "satanice" pe care le-a suferit din partea celor care o manevrează în cadrul Illuminati în timpul celor 13 ani de tutelă, inclusiv ritualuri sexuale dezgustătoare, transfuzii de sânge săptămânale și experimente medicale MK Ultra.

Britney nu este singura vedetă care a cedat și ne-a oferit o privire în spatele cortinei. Kanye calcă pe urmele lui Michael Jackson, Prince și Muhammad Ali în expunerea vastă matrice de control folosită de Illuminati din industria de divertisment.

La sfârșitul anului trecut, Kanye a făcut afirmația surprinzătoare că mama sa a fost "sacrificată" ca parte a unui ritual de sânge Illuminati de către elita de la Hollywood, înainte de a numi alte celebrități care au fost victime ale industriei de divertisment pentru că nu și-au respectat înțelegerea cu diavolul. De asemenea, el l-a demascat pe Harley Pasternak, "antrenorul personal al vedetelor" de la Hollywood, ca fiind un manipulator MK Ultra.

Harley Pasternak, așa-zisul "antrenor personal", care l-a internat o dată pe Kanye - și apoi a amenințat că o va face din nou, că îl va droga până când va ajunge în Zombieland și îi va lua copiii - a fost anterior om de știință la un centru de cercetare militar orientat spre psihoterapie, a cărui activitate se concentra pe droguri.

Pentru oricine este interesat de controlul minții celebrităților și de structurile de putere care ne stăpânesc, aceasta este o gaură de iepure în care merită să cobori. Nu faceți nicio greșeală, elita globalistă a creat o vastă structură de control pentru a controla celebritățile și figurile publice care sunt folosite pentru a ne influența. Scopul final este înrobirea rasei umane.

Vorbind pentru Glamour UK despre relația ei cu marioneta Illuminati Machine Gun Kelly, Fox a spus: "Sunt doar câteva picături, dar da, ne consumăm sângele unul altuia ocazional doar în scopuri rituale". "Este folosit cu un motiv și este controlat". De ce au nevoie tinerele vedete pentru a reuși la Hollywood și în industria de divertisment? Să arate bine? Talent? Muncă grea? Nu. Trebuie să-și vândă sufletul diavolului. Și asta nu este o figură de stil.

Să analizăm cazul vedetei pop engleze Charli XCX, de exemplu. Timp de ani de zile, Charli XCX a muncit neîncetat pentru a avansa în industria muzicală. Din 2013, ea a lansat cinci albume care au fost aclamate de critică, câștigând în același timp trofee ale industriei. Cu toate acestea, în ciuda succesului său relativ, Charlie XCX încă nu putea fi numită "mare vedetă pop".