Andrew Tate a analizat interviul lui Vladimir Putin: "Lumea se poartă fix cum vrea el! E ca în Biblie!"

Postat la: 12.02.2024 16:56 | Scris de: ZIUA NEWS

Andrew Tate a analizat interviul lui Vladimir Putin:

Influencerul Andrew Tate a analizat interviul dat de Vladimir Putin lui Tucker Carlson. Tate spune că Vladimir Putin a evitat multe subiecte sensbile și că nu a atacat SUA pe marginea problemelor cu adevărat grave. Mai mult, Tate acuză că Putin nu a prezentat nicio o soluție de pace în Ucraina.

"Analiza mea a interviului lui Putin. Sunt doar inteligent în ale vieții! Nu am pretins niciodată că sunt altceva. Dar genul ăsta de inteligență m-a dus la cele mai înalte eșaloane ale finanțelor și faimei fără să-mi vând sufletul, luptând pe viață și pe moarte împotriva Matricei pentru viața și libertatea mea. Analizez discursul fără 'expertiză', în afară de înțelegerea mea despre cât de simplă poate fi lumea când excludeți imposibilitățile și rămâneți cu puținele opțiuni care ar putea fi posibile. Perspicacitate de neegalat.

Mulți oameni vor lăuda interviul, indiferent de ceea ce s-a spus, deoarece Putin este respectat și idolatrizat pentru naționalism și palmaresul său de competență. Acestea sunt exact două calități pe care omul obișnuit le cere și nu pare să le găsească niciodată în 'conducerea' occidentală. Mulți vor considera interviul o șansă greșită de a da o lovitură mortală SUA în mijlocul unui război cultural. Tucker i-a dat multe șanse să critice Occidentul pentru că și-a dezamăgit oamenii.

De ce nu a menționat frauda electorală? De ce să dai o lecție despre istoria Rusiei de care Occidentalul obișnuit nu este interesat De ce să nu menționăm agenda LGBT care distruge familia? De ce afirmă atât de încet că dolarul american eșuează când ar fi putut să-l evidențieze mult mai puternic?

Tiparele gândurilor mele sunt simple. Bilanțul lui Putin arată o competență brutală. 'După roadele lor îi veți cunoaște' - Matei 7:15-20. Un om care produce rezultate ESTE competent. Ideea că 'a ratat o șansă' sau 'a făcut o greșeală' este o aroganță brutală a unui laic. Nu deținem o fracțiune din înțelegerea structurilor geopolitice de putere și a interconectării pe care o are Putin. Bilanțul său arată o eficacitate absolută, așa că mă îndoiesc că a uitat să menționeze multe dintre lucrurile pe care le-a menționat adesea presei de stat ruse.

El spune aceste lucruri când vorbea cu rușii, dar NU le-a spus când vorbea către vest. Întrebarea este de ce? DE CE nu ar vrea Putin să accelereze decimarea credinței în instituțiile Occidentale în fața alegătorilor săi? Ar trebui să acceptăm cu toții următoarea afirmație ca fiind adevărată: El știe lucruri pe care noi nu le știm. Nu-i păsa foarte mul. El vede dezordinea globală ca fiind o problemă pe care America trebuie să o rezvolve. Nu asta. El ar fi putut spune lucruri care ar fi accelerat sfârșitul războiului din Ucraina, galvanizând sprijinul public împotriva acestuia. El nu a spus acele lucruri. De ce? Putin vrea acest război? Nu știu. Sunt deja agențiile de informații în legătură?

Împreună cu palmaresul, putem afirma, de fapt, că: Putin este competent și știe lucruri pe care noi nu le știm. În general, aș descrie atitudinea lui ca fiind altruistă. S-a încheiat un pact? Evită să legăne barca pentru că are acorduri favorabile din „partea cealaltă"? Nu știu. Repet. Putin este competent și știe lucruri pe care noi nu le știm. El a subliniat evident că America va cădea oricum, cu sau fără războiul din Ucraina. Pare încrezător că America va cădea cu sau fără nebunia pretinsă de elita occidentală pur și simplu din cauza refuzului de a înțelege peisajul global în schimbare și dinamica populației, împreună cu armonizarea dolarului.

Cred că mulți se așteptau la o lovitură de moarte pentru instituția americană și un punct culminant al războiului cultural și, având în vedere competența, cunoștințele și experiența sa, cel mai probabil scenariu că acest lucru nu s-a întâmplat este simplu... Incitarea publicului american spre revoltă națională nu servește Rusiei America și vestul colectiv acționează deja exact așa cum și-ar dori el să acționeze. 'Nu-ți întrerupe niciodată inamicul când face o greșeală.' - Napoleon Bonaparte", scrie Tate pe Twitter.