Acesta este motivul real pentru care civilizațiile antice au construit mii de piramide

Postat la: 19.10.2024 11:47 | Scris de: ZIUA NEWS

Acesta este motivul real pentru care civilizațiile antice au construit mii de piramide

De ce nenumărate culturi antice au ridicat piramide ? Un cercetător care a petrecut ani de zile studiind construcția piramidelor a făcut câteva descoperiri inovatoare despre aceste structuri enigmatice, care i-au nedumerit pe experți de secole.

De ce sunt atât de multe dintre ele atât de asemănătoare ca formă și design? Videoclipul de mai jos răspunde la multe întrebări legate de aceste piramide. În timp ce majoritatea dintre noi sunt familiarizați cu piramidele din Egipt și Mexic, adevărul este că aceste structuri nu se limitează la aceste două țări.

Numai în America Centrală există peste 1000 de piramide. Există 300 de piramide în China și peste 200 de piramide în Sudan. Egiptul are aproximativ 120 de piramide. Indiferent unde te uiți, peste tot în lume, culturile antice au decis să construiască aceste structuri enigmatice care au supraviețuit testului timpului, acționând ca niște capsule ale timpului antice care spun o poveste indescifrabilă, până acum.

De ce există mii de piramide împrăștiate în întreaga lume și, mai important, de ce sunt ciudat de asemănătoare? Una dintre cele șapte minuni ale lumii , Marea Piramidă rămâne nu doar un mister arheologic, ci și o adevărată minune. De ce au fost construite piramidele Egiptului? Cum au plasat vechii egipteni Marea Piramidă din Giza această precizie în centrul exact cu toată masa ei? Există nenumărate întrebări în jurul nenumăratelor piramide găsite pe planetă. Dar poate cel mai important dintre toate este; de ce au fost construite piramidele?

Dacă nu au fost construite ca morminte, atunci de ce culturile antice au construit aceste structuri magnifice? Cu siguranță trebuie să fi avut un motiv foarte important. Un om de știință de la Institutul de Fizică din Ucraina care a petrecut mai bine de un deceniu cercetând multe piramide de diferite înălțimi și dimensiuni, dr. Volodymyr Krasnoholovets ar fi putut găsi în sfârșit răspunsul la întrebarea de ce au fost construite piramidele în vremurile străvechi.

Munca doctorului Krasnoholovets a fost atât de importantă încât guvernul rus a decis să ia parte la proiectele sale, ajutându-l să construiască o piramidă înaltă de 144 de metri la Moscova. Mulți consideră că descoperirea făcută de dr. Volodymyr Krasnoholovets este revoluționară care va schimba pentru totdeauna felul în care privim Piramidele.

Iată câteva dintre cele mai notabile descoperiri făcute de Dr. Volodymyr Krasnoholovets cu privire la Piramide:

  • Ele îmbunătățesc sistemul imunitar al organismelor (compoziția leucocitelor din sânge).
  • Regenerare îmbunătățită a țesuturilor.
  • Semințele depozitate în piramidă timp de 1-5 zile au prezentat o creștere de 30-100% a randamentului.
  • Imediat după construirea piramidei Lacului Seliger, s-a remarcat o îmbunătățire marcată a ozonului din zonă.
  • Activitatea seismică din apropierea zonelor piramidelor este redusă ca severitate și dimensiune.
  • Furtunile violente și vremea rea ​​scad în apropierea piramidelor.

Piramidele construite în sudul Rusiei (Bașkiria) par să aibă un efect pozitiv asupra producției de petrol, petrolul devenind mai puțin vâscos cu 30% și randamentul puțurilor de petrol a crescut pe baza testelor efectuate de Academia din Moscova asupra petrolului și gazului. S-a făcut un studiu pe 5.000 de deținuți care au ingerat sare și piper care au fost expuși câmpului energetic al piramidei. Subiecții de testare au arătat o rată de violență semnificativ redusă și un comportament general îmbunătățit semnificativ.

Testele de cultură de țesuturi au arătat o creștere a supraviețuirii țesutului celular după infectarea cu viruși și bacterii. Substanțele radioactive prezintă o scădere a nivelului de radiație în interiorul piramidei. Există rapoarte de încărcare spontană a condensatoarelor. Fizicienii au observat modificări semnificative ale pragurilor de temperatură de supraconductivitate și ale proprietăților semiconductoarelor și nanomaterialelor de carbon. Apa din interiorul piramidei rămâne lichidă la minus 40 de grade Celsius, dar îngheață instantaneu dacă este împinsă sau lovită în vreun fel.