Rapidul i-a dat lovitura finală! Gigi Becali se retrage din fotbal: "Gata, eu am terminat! Ies din fotbal!"

Postat la: 24.04.2023 15:14 | Scris de: ZIUA NEWS

Rapidul i-a dat lovitura finală! Gigi Becali se retrage din fotbal:

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a anunțat că se retrage din fotbal, după înfrângerea suferită în fața Rapidului, în Giulești. Becali a spus că nu mai poate suporta să stea în fotbalul românesc, iar dacă cineva îi dă 25 de milioane de euro îi vinde echipa.

"Am ținut să vă anunț pe toți, că mă țin de cuvânt de data asta, așa cred. E ultima conferință de presă. Am hotărât aseară, dupa ce s-a întâmplat în meci, ca eu... gata! Am terminat! Ies din fotbal, nu mă mai interesează. De ce vreau să termin? Am 65 de ani, când eram tânăr, mai puteam.

Să nu dorm la 2-3 noaptea și să fac tensiunea 16 din cauza lui Feșnic? Ce a facut omul ăsta a pus capac! Ar trebuie să îl cheme Întuneric, nu Feșnic! Din cauza lui ies, așa ceva nu se poate!

Am făcut o socoteală: 10 milioane înainte, 10 milioane acum, plus vreo 3 milioane majorare de capital. Pot să scot banii, dacă fac micșorare de capital. Sunt aproape 23 de milioane de euro. Dacă dă cineva 25 de milioane de euro, mâine dau echipa!

Astăzi am semnat ieșirea mea din toate funcțiile de la club, tot ce înseamnă reprezentarea FCSB-ului. Să facă Adunările Generale la FRF cum vor ei! Vali Argăseală nu va mai participa, pentru că noi nu suntem sclavi. Așa nu se mai poate!

Asta e tiranie, tirania nu o suport! N-am ce căuta. M-au biruit! Nu pot să o scot la capăt cu ei! Nedreptatea si minciuna n-am cum sa le contracarez. Sunt bine organizați, în sistem, sunt prea puternici. Au multe structuri în spate!", a declarat Gigi Becali.