Rapid rămâne cu interdicție la transferuri! A pierdut în prima instanță la tribunal în fața FRF!

Postat la: 01.07.2022 19:31 | Scris de: ZIUA NEWS

Rapid rămâne cu interdicție la transferuri! A pierdut în prima instanță la tribunal în fața FRF!

Ecuația a fost cam așa, ca să facem un scurt rezumat: Rapidul de azi a fost declarat de FIFA continuatorului vechiului club de fotbal și a pierdut astfel procesul cu brazilianul Julio Cesar (42 de ani).

Atacantul giuleștenilor din 2008 reclamă de la fosta societate care a dat faliment 600.000€, iar FRF a pus în aplicare decizia pe numele clubului patronat în prezent de Victor Angelescu și Dan Șucu.

Rapid a dat în judecată Federația, contestând măsura, doar că a pierdut în prima instanță, la Tribunalul București. Decizia nu este totuși definitivă.

„Soluția pe scurt: Amite excepția necompetenței generale a instanțelor. Respinge cererea ca inadmisibilă. Cu recurs în 30 de zile de la comunicare ce se va depune la Tribunalul București. Pronunțată azi, 01.07.2022, prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea gafei".

Rapid are drept să facă recurs în termen de 30 de zile. Dacă va pierde și în ultima instanță, echipa lui Adrian Mutu nu va mai putea să-și legitimeze fotbaliștii aduși în această vară până când nu vor plăti banii către Julio Cesar.