O legendă a fotbalului mondial a intrat cu drujba peste vecin și i-a distrus garajul!

Postat la: 29.07.2022 08:30 | Scris de: ZIUA NEWS

O legendă a fotbalului mondial a intrat cu drujba peste vecin și i-a distrus garajul!

O legendă a fotbalului mondial a intrat cu drujba peste vecin și i-a distrus garajul!Totul s-a petrecut în Germania, și incidentul îl are drept protagonist pe Jens Lehmann, fostul portar al Mannschaft-ului și al unor echipe precum Schalke 04, Milan, Borussia Dortmund, Stuttgart și Arsenal.

Jurnaliștii de la Marca au preluat subiectul din "Bild" și l-au rostoglit de-a binelea, iar legendarul portar al naționalei Germaniei este pe toate buletinele de știri. Și nu cu ceva ce și-ar fi dorit. Vecinul lui Jens Lehmann a chemat poliția după l-a denunțat de ce fostul portar i-a distrus garajul cu o drujbă. „Bild" mai scrie că vecinul l-ar fi acuzat pe Lehmann că ar fi încercat să taie cablurile de la sistemul de supraveghere video ca să nu fie văzut, însă n-a reușit. Dar tot a spart grinzile tavanului cu drujba.

Nu e vorba de un moment singular, vecinii certându-se aproape tot timpul. Fostul mare portar îl acuzî pe celălalt că garajul care i-a luat vederea asupra Lacului Starnberg ar fi fost construit pe o parte din terenul său, pe care l-a cumpărat în 2007 pentru 5,1 milioane de dolari. Imaginile cu actele de vandalism ale lui Lehmann au fost susprinse de camerele de supraveghere, iar vecinul său l-a denunțat la poliție pentru „pagube materiale și constrângeri". Anchetatorii verifică acum dacă Lehmann este autorul altor trei cazuri de vandalism, cu prejudiciu estimat la 10.000 de euro.