Hagi, decis să refuze echipa naționala! "Am vorbit cu el, îi este greu să accepte"

Postat la: 25.07.2024 08:57 | Scris de: ZIUA NEWS

Hagi, decis să refuze echipa naționala!

Gică Hagi a fost ofertat de președintele FRF Răzvan Burleanu, însă antrenorul Farului a pregătit un nou răspuns negativ. Federația Română de Fotbal a început negocierile pentru un nou selecționer, dar primul nume de pe listă nu pare a fi cu noroc.

Gică Hagi este în acest moment mai degrabă tentat să spună "Nu", întrucât este în continuare acționar majoritar la Farul. "Am vorbit scurt cu Hagi şi mi-a zis că îi este extrem de greu, că este totul din scurt. Nu a zis nici că nu se duce 100%, dar că este foarte din scurt în momentul de faţă", a anunţat Silviu Tudor Samuilă, la Fotbal Show, de pe Prima Sport.

"Şi domnul Lucescu (n.r. - Mircea Lucescu) este printre cei de acolo. Eu v-am spus prima opţiune (n.r. - Gică Hagi). M-am văzut cu domnul Lucescu de multe ori, e o mare plăcere să vorbesc cu dânsul. Sunt numele pe care le cunoaşteţi şi dumneavoastră, pe care le vehiculaţi în presă, sunt vârfurile României. Şi Mirel Rădoi, şi Adi Mutu sunt, Chivu a apărut şi el, dar mai puţin. Şi Boloni a apărut, dar mai puţin, nu la fel ca data trecută", a declarat conducătorul de la FRF, Mihai Stoichiţă.