FR Judo face plângere penală împotriva a trei judecătoare: "Activitatea sportivilor și antrenorilor e prejudiciată în beneficiul unor profitori!"

Postat la: 10.02.2021 21:52 | Scris de: ZIUA NEWS

FR Judo face plângere penală împotriva a trei judecătoare:

FR Judo a luat azi notă de admiterea parțială a contestației în decizia finală a Curții de Apel Brașov, în procesul intentat de către fostul antrenor Adrian Croitoru, dar consideră decizia ca fiind incorectă, și aducătoare de prejudicii importante activității sportivilor și antrenorilor din judo-ul românesc.

Prin urmare, la propunerea președintelui Cozmin Gușă, directoratul FR Judo a decis să procedeze la contestarea în anulare a deciziei menționate, având și elementele necesare pentru a solicita revizuirea procesului. În același timp, adunând pe durata termenelor procesuale suficiente dovezi ce implică incorectitudinea celor trei judecătoare din Brașov, "directoratul FRJudo a mandatat avocatul ce ne reprezintă pentru a formula plângere penală împotriva acestora la SIIJ, pentru infracțiunea de abuz în serviciu.", transmite FRJ.

Această decizie din procesul Croitoru versus FRJudo, unică în istoria spețelor similare din justiția românească, a fost reclamată în urmă cu câteva luni și la CSM, așteptând un răspuns și din partea acestei instituții a statului român. Detalii suplimentare AICI si AICI.

"Avertizăm că această decizie incorectă periclitează în mod grav activitatea unei entități a statului român, cum este FRJudo, prejudiciind direct activitatea sportivilor și antrenorilor noștri, în beneficiul unor profitori conjuncturali dovediți ca atare de-a lungul carierei lor, dar și în speța în cauză.", mai sustin reprezentantii FR Judo.