Djokovic zdruncină lumea tenisului: dezvăluie adevărul despre scandalul de la Australian Open

Postat la: 03.02.2022 15:07 | Scris de: ZIUA NEWS

Djokovic zdruncină lumea tenisului: dezvăluie adevărul despre scandalul de la Australian Open

Tensiemnul Novak Djokovici, care va debuta în acest sezon la Dubai Open 500, din 21 februarie, a fost primit, joi, la Belgrad, de preşedintele Serbiei, Aleksandr Vucici, informează marca.com.

Președintele şi-a arătat recunoştinţa pentru faptul că Djokovici reprezintă Serbia ca un ambasador oriunde ar merge. "Îţi mulţumesc că iubeşti atât de mult Serbia şi că faci atât de mult pentru ţară", a spus el. La rândul său, liderul ATP i-a mulţumit preşedintelui pentru cuvintele şi sprijinul său.

"Dumneavoastră, în calitate de preşedinte al statului, nu aveaţi nicio obligaţie să oferiţi sprijinul pe care l-aţi oferit, dar vreau să ştiţi că personal simt o mare recunoştinţă pentru că m-aţi susţinut", a declarat tenismenul.

Djokovici a cerut răbdare presei prezente şi a spus că, săptămâna viitoare, va aborda tot ce s-a întâmplat la ultima ediţie a Australian Open: "Recunoştinţa mea faţă de poporul sârb devine din ce în ce mai puternică. După ce s-a întâmplat în Australia, ştiu că această conexiune va dura pentru totdeauna. Vă rog să aveţi răbdare, în 7-10 zile voi intra în mai multe detalii despre ce s-a întâmplat acolo."

Sârbul Novak Djokovici a fost protagonistul unei imens scandal la Australian Open, luna trecută. Tenismenul, care se opune vaccinării, a fost nevoit să părăsească Australia, la 16 ianuarie, cu o zi înaintea începerii grand slam-ului, după ce apelul său la decizia de anulare a vizei de intrare în ţară a fost respins de un tribunal din Melbourne.