Conducerea Rapidului îi întreabă pe suporteri: "Când să inaugurăm stadionul?" Două variante propuse la vot

Postat la: 17.02.2022 11:30 | Scris de: ZIUA NEWS

Conducerea Rapidului îi întreabă pe suporteri:

Stadionul Rapid e gata, s-au obținut toate avizele necesare, a mai rămas o dilemă pentru rapidiști: când să inaugureze stadionul.

FC Rapid realizează un sondaj privind momentul inaugurării Stadionului Giuleşti şi le propune suporterilor ca acest eveniment să aibă loc după data de 8 martie, când se presupune că vor fi ridicate restricţiile puse în aplicare din cauza pandemiei de coronavirus.

"În contextul actual, cu accesul permis la numai 30% din capacitatea arenelor, considerăm că limitarea intrării pe stadion a suporterilor la un eveniment de o importanță istorică ar fi o nedreptate. Noi ne dorim ca măcar 50% dintre scaunele stadionului să poată fi ocupate de către cei care au transformat Rapidul într-un mod de a fi.

Astfel, vă invităm să votați una dintre cele două variante:

- După finalul sezonului regular, echipa noastră să dispute primul meci oficial în play-off sau play-out pe stadionul Giulești.

NetBet: experienta Cazino de Top la Tine Acasa! Pacanele Online. 100% Legal. 100% fara Griji.
Joaca Acum! La Mare. La Munte. Oriunde - Cel mai mare Cazino Online din Romania! Licenta nr. L1160651W000195/ONJN/+18

- FC Rapid să organizeze un eveniment dedicat inaugurării, incluzând și o partidă amicală, în data de 26 martie, atunci când calendarul echipei naționale oferă o pauză în campionat.

Sondajul se va încheia duminică, 20 februarie, ora 19.23.