Cât a plătit Conor McGregor pentru o friptură cu aur de 24 de carate în restaurantul lui Salt Bae

Postat la: 11.02.2021 15:27 | Scris de: ZIUA NEWS

Cât a plătit Conor McGregor pentru o friptură cu aur de 24 de carate în restaurantul lui Salt Bae

O multime de sportivi aleg sa-l viziteze pe celebrul bucatar Salt Bae chiar daca friptura pe care o consuma le scoate din buzunar multi bani. Intre ei si Conor McGregor, unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din lume, care deține o avere impresionantă. Luptătorul din UFC are mai multe case, în mai multe zone ale planetei, și a adunat în jur de 110 milioane de euro de-a lungul carierei.

Conor McGregor, soția și cei doi copii ai lor, au călătorit la Dubai pentru a lua cina la restaurantul celebrului bucătar Nusret Gökce, cunoscut drept Salt Bae. Irlandezul nu s-a uitat la bani și a comandat Golden Tomahawk, o friptură de vită japoneză, învelită în foiță de aur de 24 de carate. Pentru această extravaganță, McGregor a plătit nu mai puțin de 1.000 de dolari.

Nusret este bucătar şi deține lanțul de restaurante Nusr-Et în Istanbul, Emiratele Arabe Unite, SUA şi în alte locații, acolo unde foarte multe nume cunoscute din lumea sportului i-au trecut pragul. Momentul a fost împărtășit pe rețelele sociale, atât de Conor McGregor, cât și de Salt Bae. Video-ul postat de celebrul bucătar a adunat șapte milioane de vizualizări în doar câteva ore, în timp ce pozele publicate de luptătorul irlandez au fost apreciate de peste două milioane de urmăritori.