Boris Becker e revoltat de modul în care a fost prezentat Țiriac în documentarul despre cariera sa

Postat la: 23.12.2021 14:49 | Scris de: ZIUA NEWS

Boris Becker e revoltat de modul în care a fost prezentat Țiriac în documentarul despre cariera sa

Boris Becker nu este deloc mulțumit de modul în care sunt prezentate evenimentele în documentarul RTL despre începutul carierei sale. "Multe dintre lucrurile prezentate în film nu coincid cu realitatea", a spus Becker despre filmul documentar "Rebelul - De la Leimen la Wimbledon".

Fostul mare tenismen german spune că Ion Țiriac, managerul său din acea perioadă, a avut un rol mult mai important în cariera sa decât cel al lui Gunther Bosch, antrenorul său din acea vreme. "Am un mare respect pentru Gunther Bosch și m-a ajutat în carieră, dar omul puternic din echipa mea a fost Ion Țiriac, nu Gunther Bosch. Știu că nu vă place să auziți asta în Germania, dar ăsta e adevărul", a tunat Becker la Eurosport.

"M-am întâlnit de mai multe ori cu băieții de la RTL și am vorbit despre tot, dar ajutorul meu n-a fost luat în considerare. La un moment dat voi veni cu propriul meu documentar și voi spune cu adevărat ce s-a întâmplat. Indiferent dacă cineva vrea să audă sau nu", a adăugat acesta. Boris Becker, acum în vârstă de 54 de ani, a câștigat nu mai puțin de 49 de turnee în carieră, dintre care 6 de Gand Slam, și a ocupat locul 1 în clasamentul ATP.