Sebastian Burduja, desființat de un lider umanist: „Să-i fie rușine!"

Postat la: 20.03.2023 06:07 | Scris de: ZIUA NEWS

Sebastian Burduja, desființat de un lider umanist: „Să-i fie rușine!

Sebastian Burduja, președintele PNL Sector 1, dă dovadă de maximă ipocrizie, cerându-i demisia primarului Sectorului 1 Clotilde Armand, după ce în alegeri a susținut-o și promovat-o, spune avocatul Daniel Ionașcu.

Liderul PUSL afirmă că astfel de obiceiuri de a se schimba după cum bate vântul aparțin politicienilor „bătrâni" și nu fac cinste unui politician din noul val.
„Poate mă ajutați voi să înțeleg ceva, pentru că eu nu pot să înțeleg. Eu nu pot să înțeleg cum poate fi Sebastian Burduja atat de ipocrit. A susținut-o cu tot ce a putut pe Clotilde Armand ca să ajungă primar in 2020 și acum îi cere demisia?

Este ultimul om care îi poate cere demisia. Eu, dumneavoastră, orice locuitor al sectorului 1 putem să-i cerem demisia, dar Sebastian Burduja, nu!
Politica nu se face cu ipocrizie, se face cu demnitate și onoare. Să-i fie rușine acestui tânăr! Burduja este un tânăr politician - bătrân!

Este un om pe care cetățenii nu se pot baza pentru că îi minte. I-a mințit și când a susținut-o pe Clotilde Armand și îi minte și acum", scrie Daniel Ionașcu pe rețelele de socializare.

Organizația PNL Sector 1 a cerut demisia primarului Clotilde Armand, după ce Curtea de Apel Bucureşti a respins cererea acesteia de suspendare a raportului ANI privind starea de incompatibilitate.