PSD reclamă numirea Oanei Sivache în fruntea ASSMB: "Procurorii o scot pe ușă, USR o îndeasă pe geam!"

Postat la: 10.08.2024 08:24 | Scris de: ZIUA NEWS

PSD reclamă numirea Oanei Sivache în fruntea ASSMB:

Mai mulți social-democrați afirmă, vineri, că USR „și-a pierdut definitiv" dreptul de a da lecții și de a cere demisii, după numirea Oanei Sivache, cercetată de DNA, în fruntea Administrației Spitalelor din București.

„Procurorii o scot pe ușă, USR o îndeasă pe geam! Oana Sivache, luare de mită și control judiciar - numită la Compania de Parking dar și la Administrația Spitalelor din București. Pentru că e bună la toate sau ia de peste tot fără discriminare? Indiferent ce zic procurorii, asta nu împiedică USR să o numească din nou, acum câteva zile. Tupeu și dispreț de la partidul care nu a înțeles că electoratul i-a gonit tocmai de aceea din primăriile din București. Se înmulțesc penalii în USR București, dar tot Clotilde Armand prinde prima condamnare...", a scris vineri, pe Facebook, liderul PSD Sector 1, Petre Florin Manole.

Deputatul PSD Oana Florea a adăugat că USR seamănă tot mai mult cu o gașcă a penalilor. „Ce sa gândească alegatorul când vede cum USR cere demisii cu tupeu, dar promovează în funcții publice persoane acuzate de DNA. Oana Sivache, destituită pentru luare de mită, este renumită în funcții publice, chiar în timpul anchetei! USR una spune, alta face! Acest partid și-a pierdut dreptul de a da lecții și de a cere demisii, când de fapt aici se promovează fix ceea ce se condamnă. Seamană din ce în ce mai mult cu o gașcă a penalilor în funcții publice decât cu un partid politic!", a scris Florea pe Facebook.

Deputatul Marius Budăi a scris și el pe rețelele de socializare: „Sub egida "Cu penali în funcție publică", marcă înregistrată USR, aceștia continuă să ne surprindă cu cinismul și imoralitatea dumnealor! În epoca Lasconi, exact ca în perioada Drulă, partidul cere cu tupeu demisii și îndrăznește să dea lecții, în timp ce protejează și promovează penalii. Exemplu recent: Oana Sivache, destituită de Nicușor Dan din funcția de director al ASSMB după ce a fost pusă sub acuzare de DNA pentru luare de mită, este numită din nou pe o poziție similară, tot la ASSMB. În plus, mai primește o sinecură publică oferită de USR prin Vlad Voiculescu, la Compania Municipală Parking București. USR și-a pierdut definitiv dreptul de a da lecții și de a cere demisii!".