Dezvăluire despre ministrul Energiei, făcută de PUSL

Postat la: 28.12.2023 02:21 | Scris de: ZIUA NEWS

Dezvăluire despre ministrul Energiei, făcută de PUSL

Partidul Umanist Social Liberal, prin avocatul Daniel Ionașcu, denunță o serie de afirmații apărute în presă, în ceea ce îl privește pe ministrul Energiei, Sebastian Burduja, despre care s-a scris că ar fi „preferatul" unor oameni politici din România, printre care Marcel Ciolacu și Dan Voiculescu.

Potrivit PUSL, nu există nicio relație între umaniști și tânărul politician liberal.

„Partidul Umanist Social Liberal a văzut întâmplător postarea celor de la ziaristii.com, legată de Sebastian Burduja. Spunem întâmplător pentru că noi nu accesăm surse irelevante. Plină de ură și invidie, această categorie de ziariști impostori are ca preocupare să distrugă oameni, proiecte, suflete.

Tânărul Burduja este un om educat, pregătit profesional și poate participa la creșterea calității oamenilor politici. În urmă cu câțiva ani buni l-am invitat în familia PUSL. Mama sa a spus atunci da, dar fără să devină membru de partid. I-am explicat că nu se poate, lucru de care a fost convinsă mai târziu.

Pe tatăl lui l-am cunoscut, este un bun bancher și un bun partener de socializare. Niciun membru PUSL nu a avut cu ei afaceri personale. Lăsați oamenii valoroși să guverneze! Va fi mai bine pentru români!", se arată în comunicatul semnat de Daniel Ionașcu, președintele Consiliului Național al PUSL.