Cum a sedus Neamul Ursachilor statul prin "Corpologia feminină" și USR-PLUS

Postat la: 28.02.2021 09:28 | Scris de: ZIUA NEWS

Cum a sedus Neamul Ursachilor statul prin

Sânziana Covaliu, având principala calitate de fiică a Oanei Ursache (fostă agitatoare USR prin Alicante), este proaspăt angajată la cabinetul colegei Simina Tulbure, parlamentar USR. Parcursul ei funcționăresc e proiectat pentru mai sus, relevă sursele media.

Nimic n-ar părea ciudat dacă Oana Ursache nu ar fi noul secretar de stat de la Departamentul Românilor de pretutindeni. Ea e lector al Facultății din Alicante și a dezvoltat teoria "Corpologiei feminine." Pe pagina sa de facebook, Oana Ursache își arată mândria că de acum neamul ursăcheștilor au ajuns demnitari ai statului.

"Neamul Ursăcheștilor, slăvit fie-i numele de țărani simpli, răzăși de pe dealurile Hușilor, cărora Ștefan însuși zice-se că le-a dat 14 prăjini odată și încă 12 altă dată, a ajuns în Guvernul României", scrie Oana Ursache pe pagina sa de facebook. Pentru că posturile la stat sunt blocate, ministrul userist al românilor de pretutindeni a găsit șmecheria cum să eludeze HG-ul guvernamental de blocare a posturilor. O trece în executiv prin detașare.