Cristian Popescu Piedone nu mai e presedinte executiv la PUSL. Ce planuri are în viitorul apropiat primarul Sectorului 5

Postat la: 07.08.2024 08:20 | Scris de: ZIUA NEWS

Cristian Popescu Piedone nu mai e presedinte executiv la PUSL. Ce planuri are în viitorul apropiat primarul Sectorului 5

Cristian Popescu Piedone a demisionat din funcția de președinte executiv al partidului (PUSL). Decizia a fost luată după eșecul de la alegerile europarlamentare, au declarat surse din formațiunea politică.

Astfel, din cauza rezultatului slab obținut la alegerile europarlamentare de la începutul verii, respectiv 1,48%, Piedone a decis să-și asume eșecul și să plece din fruntea partidului. Piedone se va ocupa doar de Organizația de București a partidului și de administrația locală a PUSL la nivelul întregii țări. Mai mult, Cristian Popescu Piedone intenționează să candideze la alegerile legislative pentru un post de senator, dar încă nu se știe în ce formulă: separat sau într-o alianță cu PSD, au mai spus sursele. În fruntea PUSL va fi Grațiela Gavrilescu alături de o conducere colectivă a partidului, conform statutului acestuia.

Comunicatul PUSL

Partidul Umanist Social Liberal dorește să facă următoarea precizare:

În ședința Biroului Executiv din data de 2 august 2024, în baza hotărârilor nr. 77 și 82, Cristian Popescu Piedone a fost numit în funcția de Președinte PUSL București și în cea de Vicepreședinte PUSL, pentru administrație publică. Totodată, Biroul Executiv a luat act de încetarea exercitării funcției de Președinte Executiv al PUSL.

Lavinia Șandru, coordonator comunicare PUSL