A făcut "mișto" de liderul partidului? Paul Stănescu: "Ciolacu are o inteligenţă peste medie şi este structurat ca un om bun"

Postat la: 05.08.2024 14:21 | Scris de: ZIUA NEWS

A făcut

Paul Stănescu a facut o declaratie controversata. Multa lume de pe scena politica spune ca a facut "misto" de liderul partidului. El a spus că Marcel Ciolacu are „are o inteligenţă peste medie şi este structurat ca un om bun".

De regula, un om care are o inteligenta peste medie e considerat unul care a terminat o facultate, si are un masterat sau un doctorat. Nimic de lauda, dimpotriva era de asteptat ca Paul Stanescu sa se fi referit la o inteligenta deosebita, extraordinara, pentru un lider politic de anvergura.

Secretarul general al PSD a explicat în ce măsură îl vede pe liderul partidului în fotoliul de președinte. Stănescu a fost întrebat, luni, dacă în rândul social-democraţilor sunt persoane care și-ar dori să candideze la alegerile prezidenţiale în condiţiile în care preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, nu a făcut până acum un anunţ clar în această privinţă.

„Îmi doresc candidatul pentru funcţia prezidenţială să fie un membru al Partidului Social Democrat. Sigur că domnul Ciolacu este cel mai bun în toate studiile sociologice. Nu depinde doar de dânsul să se hotărască. Eu cred că Marcel Ciolacu are toate şansele să fie preşedintele României", a declarat Stănescu.

Referitor la un eventual tandem Geoană preşedinte susţinut de PSD şi Ciolacu premier, variantă speculată după apariția imaginilor în care cei doi au fost surprinși împreună la un eveniment privat, Paul Stănescu a precizat doar că întâlnirea acestora „a fost o pură întâmplare".

Stănescu a mai spus că Ciolacu are calităţi de premier dar a adăugat: „Poate o să vă spuneţi că sunt subiectiv, poate sunt subiectiv, dar eu asta cred. Are o inteligenţă peste medie. Marcel Ciolacu este structurat ca un om bun. Pe Marcel Ciolacu niciodată nu l-a văzut tentat să facă rău cuiva şi Marcel Ciolacu cred că va fi un preşedinte care va uni toţi românii"

Paul Stănescu a mai spus că la Congresul PSD din 24 august pentru funcția de preşedinte al partidului se va candida printr-o moţiune. „Eu cred că Marcel Ciolacu 100%, nu spun 99,9%, va fi ales preşedintele Partidului Social Democrat. Şi Marcel Ciolacu rămâne să decidă dumnealui dacă va candida sau nu va candida la funcţia prezidenţială. (...) Eu cred că soluţia pentru Partidul Social-Democrat este Marcel Ciolacu", a mai declarat Paul Stănescu.