Cine naiba i-a votat și pe dracii ăștia împielițați?!

Postat la: 25.02.2021 15:47 | Scris de: ZIUA NEWS

Cine naiba i-a votat și pe dracii ăștia împielițați?!

Marțafoii neomarxiști de la USR PLUS au decis in nimicnicia lor ca schitul românesc Podromu de la Muntele Athos nu trebuie sa primeasca ajutoare de la statul român. Niște secaturi politice, triste uscăciuni ale eșecului biologic, in razboi cu Biserica, cu precadere BOR. Dar in primul si-n primul rând antagonizând cu poporul român, care se declara 86% crestin, indeosebi ortodox...

Useristii danbarnezi, ca niste maidanezi turbați, cu ochi injectați de ură, sunt de-a dreptul drăcește - de undeva de la genunchiul broaștei râioase, din târâșul șarpelui edenic si pasul gândacului bubonic - împotriva firii dumnezeiesc-evlavioase a neamului nostru. Nu-i intereseaza nici macăr de proprii votanți, dovedind ca ei nu fac politica in principal pentru cei pe care ar trebui sa-i reprezinte și care - iata! -, din naivitate, si-au pus sperantele in imaginea seducator-luciferică a acestor asipiranti fausto-dantești, deghizați in angelice figuri de ceară, fantoșe insuflețite vremelnic de păpușari obscuri. Căci ei primesc ordine oculte din adancul hainului diavolesc al netrebnicilor ce i-au conceput politic si i-au asvarlit pe gheenă-n "Valea lui Moloh" a parlamentului român.

Au venit ca la un semnal, s-au roit ca lacustele pe foame din toate colțurile pământului, s-au strans unii in alții, citoplasmatic, precum amoebele, intr-o horă a naegleria fowleri (protozoarul ce se hraneste cu creierul uman). Nu e de mirare cum de si-au lasat baltă treburile de sute de mii de euro, chiar de milioane de euro, daca nu erau dobândite de la aceiași păpușari ai serviciilor secrete, care le-au dat ordin "pe unitate"?! "Cârtițe" și "conserve" ale urmașilor Securitații ceaușiste. Copii ai nomenclaturii comuniste, fii si fiice, nepoți si nepoate ale grangurilor care se invarteau si se insurubau, se mulau pe orice situație, isi schimbau destinatia si "culoarea", cameleonic, functie de mediu. Nu numai "useristii" urmași destoinici, ci si "plusiștii". Sunt plini de Clotilde, de Cosette, de Claudette si alte corvette, date la apă, intr-un razboi cu propriul neam.

Au inceput prin a-si trâbița "sarbatorirea unui an de la victoria din referendum impotriva familiei traditionale", au continuat cu mai multe mojicii la adresa creștinatații, au refuzat sa jure pe Biblie cand au fost inscaunați, au venit cu tupeu la negocieri si au laut și pieile de pe liberali (alți papagali), s-au comportat ca și invingatori profitand de bărbăția minusculă ludovicorbaneză - pe care l-au strâns de "omletă" - și de la "înălțimea" asta a "pactului cu diavolul" au decis si ca Biserica ar trebui sa plateasca impozite si alte taxe. Danbarnezi si habarnezi. Pai, sărmani slujitori ai necuratului, slujitorii Domnului inca de pe vremea lui Cuza au donat statului român nenumarate proprietati, terenuri, paduri, clădiri si au facut o intelegere pe termen nedefinit ca in schimbul acestora, Biserica nu plateste biruri. Never, ever! După chestiunea asta, au dat atacul la Podromul, in inima Muntelui Athos. 31 de useristi cu liderul in frunte, singurii parlamentari care au votat impotrivă!

Mă intreb si eu, cum se intreaba atatia acum, inclusiv din fostii simpatizanti, dupa ce lideri dea-i lor au parasit partidul, amagiti la randul lor de "maestrul minciunilor": Cine naiba i-a votat p-ăștia?! Bine zis: naiba! Daca stau sa socotesc, ziceam ca 86% dintre români sun creștini, declarați de bunavoie, atunci 14% se subînțelege ca nu sunt credincioși, sunt atei, liber-cugetatori, or fi si sataniști printre ei. Ei bine, cam asta e si procentul pe care-l are USR PLUS, cu cat a "caștigat" alegerile, ca de "caștigat" le-a "caștigat" după cum se vede, caci ei sunt deocamdata "stapanitorii acestei lumi". Noroc, insa, ca mai sunt si altii, de bunăcredință, și, asa cum spuneam si cu alt ocazie, s-au chinuit si inîca se mai chinuie unii, de vreo 2.000 de ani, să-l omoare pe Iisus si nu reușesc. Nici n-o sa reușească!

Bogdan Comaroni