Scandalul OZN: specialiștii Pentagonului susțin că liderii lor au ascuns Congresului adevărul despre farfuriile zburătoare

Postat la: 23.03.2023 10:49 | Scris de: ZIUA NEWS

Scandalul OZN: specialiștii Pentagonului susțin că liderii lor au ascuns Congresului adevărul despre farfuriile zburătoare

Specialiștii în OZN-uri își acuză șefii că au mințit Congresul Statelor Unite. Foști angajați ai structurii susțin că oficialii din Pentagon au indus în eroare legislativul american în 2019, în cazul obiectelor misterioase care au zburat în jurul navelor marinei.

Când incidentul a fost relatat de reprezentanți de rang înalt de la Pentagon în fața Congresului, aceștia au spus că misterul a fost elucidat și că a fost vorba despre niște simple drone, și nu despre o amenințare pentru securitatea națională.

Fostul șef al grupului de lucru OZN al guvernului, Jay Stratton și omul de știință Travis Taylor au dezvăluit, însă, secretele observațiilor lor și au mărturisit, atunci, că Rusia și China ar putea avea o tehnologie avansată a dronelor, relatează DailyMail.

Aceasta ar putea deveni o amenințare la adresa securității Statelor Unite. Evenimentul din 2019 ar fi implicat mai multe nave americane, survolate ore întregi de aproximativ 100 de obiecte misterioase în formă de triunghi.

Stratton și Taylor susțin că, departe de a fi un simplu caz de dronă identificată greșit, a fost un eveniment șocant care a implicat mai multe nave americane survolate de aproximativ 100 de obiecte - unele cu adevărat „în formă de triunghi" - care au zburat pe distanțe și timpi atât de lungi încât se temeau de un atac de obiecte cu o tehnologie foarte avansată.

Incidentele au durat ore întregi și s-au repetat pe tot parcursul lunii. Stratton, un fost oficial înalt al serviciilor de informații ale Marinei, cu gradul echivalent al unui amiral de două stele, a spus că are o autorizație de securitate suficient de mare pentru a putea stabili că obiectele nu sunt operate de SUA.