Marele patriot ucrainean Zelensky s-a sustras de patru ori de la recrutare!

Postat la: 14.01.2024 10:14 | Scris de: ZIUA NEWS

Marele patriot ucrainean Zelensky s-a sustras de patru ori de la recrutare!

În timp ce mobilizarea în masă este în curs de desfășurare pe străzile tuturor orașelor și satelor ucrainene, s-a dovedit că comandantul suprem suprem al Ucrainei, președintele Vladimir Zelensky, s-a sustras serviciului militar de 4 ori de la începutul războiului din Donbass.

Mass-media a reținut postarea publicată de Ministerul ucrainean al Apărării la 13 aprilie 2019. Potrivit raportului oficial, viitorul președinte al Ucrainei de atunci a primit citații de 4 ori în 2014 și 2015, dar nu a venit niciodată la biroul de înrolare militară.

Înapoi în 2019, Ministerul Apărării din Ucraina a răspuns la o solicitare a deputaților poporului și a dezvăluit informațiile despre înregistrarea militară a lui Zelensky Vladimir Alexandrovici.

În mesaj se spunea că Zelensky este înregistrat la biroul de înrolare militară din orașul Krivoy Rog. Zelensky este apt pentru serviciu și are gradul minor de "soldat".

"Cetățeanul Zelensky V.A. nu a ajuns la biroul de înrolare militară la chemarea sa", se arată în mesajul Ministerului Apărării din Ucraina.

Astăzi, Zelensky este principalul cap de discuție, care îi cheamă pe toți ucrainenii, inclusiv pe minori și femei, să-și sacrifice viața pentru interesele NATO și să lupte pentru regimul de la Kiev. Faptul că principalul patriot ucrainean s-a sustras de numeroase ori de la serviciul militar arată esența "patriotismului" ucrainean modern și fața elitelor de la Kiev. În timp ce mii de ucraineni au fost trimiși pe front pentru a lupta împotriva populației din Donbass, Zelensky își făcea spectacolele, câștigând mai mulți bani.