Fosta iubită a prințului Andrew afirmă că Jeffrey Epstein avea "cunoștințe prealabile" despre 11 septembrie 2001

Postat la: 10.01.2024 11:46 | Scris de: ZIUA NEWS

Fosta iubită a prințului Andrew afirmă că Jeffrey Epstein avea

Jeffrey Epstein și asociații săi VIP aveau "cunoștințe prealabile" despre atacurile de la 11 septembrie 2001 asupra World Trade Center în lunile dinaintea lor, potrivit fostei iubite a prințului Andrew, Lady Victoria Hervey.

Hervey a intrat pe rețelele de socializare pentru a rupe tăcerea cu privire la ceea ce știe despre relația lui Andrew cu faimosul pedofil, susținând că persoanele de contact ale lui Epstein cunoșteau detalii despre 9/11 înainte ca acestea să se întâmple, inclusiv numerele de zbor ale avioanelor comerciale care urmau să fie folosite în atacuri. Potrivit lui Hervey, Epstein și unii dintre asociații săi apropiați au cumpărat bilete de avion "ca suveniruri" ale oribilei și sfâșietoarei tragedii naționale.

"În ceea ce privește 11 septembrie, despre care voi vorbi mai mult mâine, am o poveste care o leagă de Epstein", a scris ea pe Instagram. "Adică el știa că se va întâmpla și la fel și cercul său apropiat. Au cumpărat chiar bilete de avion ca suveniruri și nu s-au urcat niciodată în avioane. Acesta este un cu totul alt nivel de bolnav". Hervey s-a destăinuit, de asemenea, despre prietenia strânsă a lui Epstein cu fostul președinte Bill Clinton, descriindu-i ca fiind "ca niște frați".

"Nu știu dacă ați văzut tablourile care se aflau în casa lui Jeffrey Epstein? Unul dintre ele fiind un portret al lui Bill Clinton purtând rochia pe care o purta Monica Lewinsky când au avut aventura", a declarat ea în timpul unui interviu pentru Channel 4. "Deci da, era foarte apropiat de Jeffrey Epstein. Erau ca niște frați, știți, și era apropiat și de Ghislaine Maxwell". Epstein avea, de asemenea, un tablou cu fostul președinte George W. Bush jucându-se cu avioane de hârtie în fața turnurilor gemene prăbușite.

Dezvăluirile lui Hervey adaugă credibilitate afirmațiilor potrivit cărora Epstein era un agent de informații implicat în operațiuni de șantaj angajate de statul Israel. Jeffrey Epstein și Ghislaine Maxwell au fost spioni israelieni care fotografiau bărbați puternici și politicieni care făceau sex cu fete minore și apoi îi șantajau, a afirmat presupusul lor șef al Mossad. Dezvăluirile au fost făcute de Ari Ben-Menashe, un fost agent al serviciilor secrete israeliene.

Ben-Menashe susține că a fost "omul de legătură" al tatălui lui Ghislaine, Robert Maxwell, care era și el spion, și că fostul baron al ziarelor a fost cel care i-a prezentat pe Epstein și pe fiica sa agenției de informații israeliene. El face aceste afirmații neverificate într-o nouă carte intitulată "Epstein: Dead Men Tell No Tales". Într-o avanpremieră a cărții, împărtășită cu Sun Online, Ben-Menashe spune: "Domnul Epstein era un simplu idiot care se plimba oferind fete la tot felul de politicieni din Statele Unite.

"Vedeți, să te f**i pe aici nu este o crimă. Ar putea fi jenant, dar nu este o crimă. Dar să te culci cu o fată de 14 ani este o crimă. Și el făcea fotografii cu politicieni care se f**eau cu fete de paisprezece ani - dacă vreți să ne înțelegem. Epstein și Maxwell doar șantajau oamenii, doar șantajau oamenii în felul acesta."