Avocat Ann Olivarius: "Bucureștiul a ajuns capitala internațională a pedofiliei"

Postat la: 22.03.2023 10:03 | Scris de: ZIUA NEWS

Avocat Ann Olivarius:

A doua parte a dezvăluirilor exclusive făcute de doamna avocat Ann Olivarius, președinta casei de avocatură "McAllister Olivarius", puse la dispozitia noastra de jurnalista Iosefina Pascal.

"Astăzi avem tragedia orfanilor din România și cum au fost abuzați zeci de copii orfani de către preotul american de la Biserica Evanghelică din București. Mai mult decât atât, inclusiv SOȚIA sa cunoștea și susținea abuzurile sexuale suferite de orfani. În mod absolut șocant, preotul este în continuare în preajma copiilor minori!

Cum s-au putut petrece asemenea nenorociri chiar în miezul Bucureștiului? De ce au tăcut angajații orfelinatului? Câte astfel de cazuri mai sunt? Aflați totul din video-ul de mai jos!Din păcate, însă, astfel de fapte continuă să se petreacă acum când vorbim, iar victimele sunt complet abandonate în România. Dacă sunteți victima unui abuz sexual, sau fizic, săvârșit de un cetățean american, sau britanic, puteți contacta casa de avocatură McAllister Olivarius.

Totul va rămâne complet confidențial, iar asistența juridică este gratuită. Contact: romania@mcolaw.com https://fb.watch/jpKGPX0gXS/"

Iosefina Pascal