Vocea României, la final - Alexandra Căpitănescu, din echipa lui Tudor Chirilă, a câştigat

Postat la: 16.12.2023 07:37 | Scris de: ZIUA NEWS

Vocea României, la final - Alexandra Căpitănescu, din echipa lui Tudor Chirilă, a câştigat

Alexandra Căpitănescu, din echipa lui Tudor Chirilă, a câştigat, vineri seară, cea de-a 11-a ediţie a emisiunii concurs Vocea României, difuzată de Pro TV.

Alexandra Căpitănescu, în vârstă de 19 de ani, a obţinut cele mai multe voturi din partea publicului, după ce a cântat melodia Alone şi a avut un duet cu antrenorul Tudor Chirilă şi cu Adrian Nour.

​Alexandra vine din Galaţi şi este studentă la Facultatea de Fizică Medicală, dorindu-şi să devină fizician medical. Deşi întotdeauna a fost atrasă de ştiinţele exacte, are şi o pasiune puternică pentru muzică, fiind încă de mică fascinată de sunetul pe care îl scot păsările din curte.

Alexandra a mărturisit că este o cu totul altă persoană când este pe scenă. În viaţa de zi cu zi este percepută ca retrasă şi cuminte. De altfel, ea spune că nu a avut prea mulţi prieteni şi că în copilărie prefera să stea la bunici şi să cânte singură, imaginându-şi că dă concerte.

Locul doi a fost ocupat de Vlad Musta, din echipa Irinei Rimes, care a cântat în duet cu Dora Gaitanovici. ​Vlad Musta are 24 de ani şi este din Bucureşti. În prezent, este student şi solist vocal într-o trupă de cover-uri. Urmează cursurile unei facultăţi private, la secţiunea Arta Actorului şi a absolvit Colegiul Dinu Lipatti, tot la Arta Actorului.

Melisa Antonesi a fost pe locul trei. Venită din echipa lui Horia şi Theo Rose, ea a interpretat o melodie cu Miţă (Bere Gratis). ​Melisa Antonesi are 23 de ani şi vine din Manchester, Anglia. A absolvit Facultatea de Muzică şi Teatru, însă lucrează ca recepţioneră. Deşi locuieşte la Manchester, ea vrea să se întoarcă la un moment dat, iar experienţa la Vocea României ar putea grăbi revenirea ei în ţară.

Alex Maxim, din echipa Smiley, a fost al patrulea, acesta avându-l invitat la duet pe Adrian Minune. ​​Alex Maxim are 29 de ani şi vine din Iaşi. Tânărul este solist vocal şi inginer de sunet. El spune că a moştenit talentul muzical de la tatăl lui, Cătălin Maxim, care a cântat în trecut cu diferite trupe.

Toţi cei patru finalişti au cântat trei melodii: singuri, cu antrenorul lor şi cu un invitat. Premiul pentru câştigător este de 100.000 de euro. Tudor Chirilă câştigă Vocea României a doua oară consecutiv, după ce anul trecut s-a impus Iulian Nunucă, tot din echipa sa.