Un cuplu a fost prins făcând sex în toaleta unui avion - La aterizare, poliția a venit rapid!

Postat la: 14.09.2023 06:44 | Scris de: ZIUA NEWS

Un cuplu a fost prins făcând sex în toaleta unui avion - La aterizare, poliția a venit rapid!

Un cuplu a fost prins în flagrant în timp ce făcea sex în toaleta unui avion EasyJet. La aterizare, cuplul a fost întâmpinat de poliție. Cuplul a fost surprins pe un zbor dinspre Londra către Ibiza. Imaginile de pe rețelele de socializare arată cum un membru al echipajului de cabină al EasyJet deschide ușa toaletei și găsește un bărbat și o femeie făcând sex.

Ceilalți pasageri pot fi auziți râzând și aplaudând, în timp ce membrul echipajului se întoarce cu spatele și privește în altă parte, aparent jenat.
Incidentul a avut loc pe 8 septembrie. Într-o declarație furnizată pentru Insider, un purtător de cuvânt al EasyJet a spus: "Putem confirma că acest zbor de la Luton la Ibiza din 8 septembrie a fost întâmpinat de poliție la sosire din cauza comportamentului a doi pasageri de la bord". Nu este clar dacă cuplul a fost arestat, iar poliția locală din Ibiza nu a fost disponibilă pentru comentarii. Poliția din Bedfordshire, care supraveghează activitatea poliției la Aeroportul Luton din Londra, a declarat pentru Insider că nu a fost implicată în acest incident.

Legislația internă din Marea Britanie nu interzice sexul în avion, dar cei care sunt prinși făcând acest lucru riscă să fie acuzați în conformitate cu Legea privind infracțiunile sexuale din 2004, potrivit The Sun. Conform acestei legi, este ilegal să faci sex într-o toaletă la care are acces publicul. Legea se aplică pe orice avion înregistrat în Marea Britanie și este pasibilă de o pedeapsă maximă de șase luni de închisoare și o amendă.

Din seria de incidente cu pasageri indisciplinați în această vară mai fac parte pasageri care au pierdut zborul și au forțat îmbarcarea, iar unul dintre ei a sărit pe pistă, precum și un pasager de la clasa business care a forțat devierea avionului după ce a aflat că mâncarea aleasă nu era disponibilă. SUA au înregistrat un număr mare de călători dificili în acest an. Până la data de 10 septembrie, Administrația Federală a Aviației a declarat că a primit 1.426 de rapoarte privind pasageri indisciplinați.