Un bărbat l-a împuşcat pe cel care a scos la plimbare câinii lui Lady Gaga și a furat animalele!

Postat la: 26.02.2021 07:48 | Scris de: ZIUA NEWS

Un bărbat l-a împuşcat pe cel care a scos la plimbare câinii lui Lady Gaga și a furat animalele!

Un suspect de sex masculin a tras cu o armă semiautomatică către îngrijitorul câinilor lui Lady Gaga. Victima, Ryan Fischer, a fost transportată de urgenţă la spital.

După ce l-a împuşcat pe cel ce plimba câinii, atacatorul i-a luat pe doi dintre aceştia, Koji şi Gustav, şi a fugit cu o maşină. Un al treilea buldog, Miss Asia, a fugit şi a fost recuperat ulterior de poliţie. Lady Gaga, pe numele său real Stefani Germanotta, se află în prezent la Roma, unde lucrează la filmul Gucci, regizat de Ridley Scott.

Cântăreaţa a decis să ofere o recompensă de 500.000 de dolari oricărei persoane care îi va înapoia câinii. Departamentul de Poliţie din Los Angeles a confirmat că este în căutarea unui bărbat care „a tras focuri de armă" pe bulevardul North Sierra Bonita din Hollywood. Un „posibil suspect" a fugit de la faţa locului într-un vehicul alb spre Hollywood Boulevard, au adăugat ei. Se ştie că Gaga este extrem de protectoare faţă de câinii ei şi i-a luat cu ea la mai multe evenimente la care a participat.