Starea lui Bruce Willis s-a degradat total: "Nu mai poate să vorbească!"

Postat la: 13.10.2023 09:06 | Scris de: ZIUA NEWS

Starea lui Bruce Willis s-a degradat total:

Starea de sănătate a actorului Bruce Willis, care suferă de afazie - o boală care îi afectează abilităţile cognitive - se deteriorează rapid. Glenn Gordon Caron, regizor cunoscut și unul dintre prietenii apropiați ai actorului american Bruce Willis, a făcut o serie de mărturisiri legate de stare de sănătate a acestuia.

„Sentimentul meu este că, în primele 2-3 minute, știe cine sunt. Nu mai poate să vorbească. Era, pe vremuri, un cititor înfocat - nu voia să știe oamenii lucrul acesta - iar acum nu mai citește deloc. Toate abilitățile de vorbire au dispărut, chiar dacă el încă e Bruce. Când ești cu el îți dai seama că este același Bruce și ești recunoscător că este acolo, dar și-a pierdut bucuria de trăi", a mărturisit regizorul Caron.

Actorul de 68 de ani a anunţat în martie 2022 că a fost nevoit să pună capăt carierei din cauza stării de sănătate. „Vrem să vă anunţăm că dragul nostru Bruce a avut probleme de sănătate şi a fost recent diagnosticat cu afazie, care îi afectează abilităţile cognitive", a anunţat fiica sa Rumer Willis, pe Instagram.