Serialul „Squid Game" revine pe Netflix

Postat la: 28.01.2024 13:22 | Scris de: ZIUA NEWS

Serialul „Squid Game

Lunga așteptare s-a încheiat. Netflix a confirmat oficial că sezonul 2 al serialului va avea premiera în 2024. Anunțul a fost făcut în cel mai nespectaculos mod cu putință, pe la jumătatea raportului său privind rezultatele financiare din 2023, unde se menționează de „o listă mare, îndrăzneață" de producții pentru anul curent.

Printre acestea se numără sezonul 3 al Bridgerton, sezonul 2 al Empress, un al doilea sezon pentru The Diplomat și, da, și pentru Squid Game. Dat fiind modul în care a fost făcut anunțul, știrea a trecut aproape neobservată, dar nu le-a scăpat celor de la Deadline și altor câtorva site-uri de specialitate. Ceea ce nu știm deocamdată e când mai exact anul acesta plănuiește Netflix să lanseze noul sezon.

Dar confirmarea oficială că apare în 2024 e oricum o veste majoră în sine, ținând cont că au trecut doi ani de când compania americană a confirmat că serialul va avea și un sezon 2, deși a fost gândit ca o serie limitată cu un final închis. Însă succesul fără precedent de care s-a bucurat serialul lansat în septembrie 2021 i-a convins pe șefii Netflix că rău ar face să nu plătească și pentru o continuare.

Iar când spun „succes fără precedent" nu e niciun fel de exagerare, Squid Game rămânând în continuare cel mai vizionat serial din istoria Netflix, în pofida loviturilor date de platforma de streaming cu alte serii ulterioare ce s-au bucurat de o popularitate uriașă. Deocamdată povestea noului sezon rămâne un secret păzit cu dinții de Netflix, dar foarte probabil vom afla mai multe destul de curând.