Selly a fost amendat de politie dupa ce si-a sarbatorit ziua de nastere cu manelisti in pandemie

Postat la: 28.02.2021 21:54 | Scris de: ZIUA NEWS

Selly a fost amendat de politie dupa ce si-a sarbatorit ziua de nastere cu manelisti in pandemie

Vloggerul Andrei Selaru, zis Selly, a fost amendat de politistii din Ilfov pentru nerespectarea masurilor de protectie individuala. Sanctiunile au venit in urma petrecerii date de ziua sa, imortalizate in cateva clipulete postate pe pagina de Instagram a lui Selly.

In imagini se vede ca la eveniment participa mai multe persoane, printre care si cantaretul de manele Tzanca Uraganu, desi in actualul context pandemic petrecerile private sunt interzise. "La multi ani pentru Selly al nostru", a spus manelistul inainte sa ii dedice melodia "Sunt Johnny Nebunu", fredonata de Selly si intreaga audienta. Politistii au reusit sa identifice trei persoane, deocamdata, printre care si vloggerul, pe care le-au amendat cu 15 mii de lei. Acesta si-a sarbatorit ziua de nastere pe ritmuri orientale alaturi de artisti precum Costel Biju sau Tzanca Uraganu.

Comunicatul Politiei din Ilfov:

"Avand in vedere imaginile aparute in spatiul public, pe o retea de socializare, cu privire la faptul ca a fost organizat un eveniment privat, Compartimentul de Relatii Publice al Inspectoratului de Politie Judetean Ilfov este abilitat sa comunice urmatoarele:

La data de 28 februarie a.c., politistii orasului Snagov s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca in orasul Snagov a fost organizat un eveniment privat, la care au participat peste 20 de persoane, incalcand normele de protectie sanitara. In urma verificarilor efectuate, politistii au identificat, pana la acest moment, proprietarul societatii, un participant si organizatorul evenimentului.

Acestia au fost sanctionati contraventional, conform prevederilor Legii nr. 55/2020, cu amenzi in valoare de 15.000 de lei, pentru nerespectarea masurilor de protectie individuala. In continuare, politistii efectueaza verificari, pentru identificarea tuturor persoanelor participante la eveniment, urmand a fi luate masurile legale care se impun."