Se știe cine va câștiga ultimul sezon din Chefi la cuțite, jurizat de Bontea, Dumitrescu și Scarlatescu

Postat la: 16.10.2023 20:09 | Scris de: ZIUA NEWS

Se știe cine va câștiga ultimul sezon din Chefi la cuțite, jurizat de Bontea, Dumitrescu și Scarlatescu

Chiar dacă emisiunea încă se difuzează la TV, răspunsul la întrebarea fiecărui fan a fost dat deja. S-a aflat cine ar fi câștigătorul celui de-al 12-lea sezon Chefi la Cuțite.

După două sezoane în care Sorin Bontea a dominat cu autoritate, ajungând la a șasea victorie din 11 sezoane, Florin Dumitrescu ar câștigat acest sezon din competiția culinară, obținând astfel a treia sa victorie și egalându-l pe Cătălin Scărlătescu în acest sens.

Janni Alexandridis s-a născut în Germania și are origini atât grecești, cât și românești. De mic, el s-a pasionat de bucătărie și a dezvoltat talentul culinar moștenit de la mama și de la bunica sa.

Crescând într-o familie cu un restaurant, Janni a petrecut mult timp în bucătărie, ajutând și învățând de la chefii care lucrau acolo.

A avut ocazia să se familiarizeze cu bucătăria grecească, iar dorința sa de a deveni bucătar și apoi chef a fost susținută de experiența sa în bucătărie.

A învățat și a lucrat alături de bucătari români și a devenit din ce în ce mai priceput în arta culinară.

"Eu sunt din Germania, din Nürnberg și sunt chef bucătar. În bucătărie am învățat să vorbesc românește pentru că avem muți alături de care lucrez din România.

Aveam un restaurant de familie și lucrez acolo în bucătărie de când eram foarte mic. Apartamentul nostru a fost deasupra restaurantului și în fiecare zi când m-am dus la școală am văzut chefii în bucătărie cum pregăteau tot felul de mâncături.

Era un restaurant grecesc. Bucătăria este locul în care, de când sunt mic, mă simt foarte bine. I-am spus tatei că vreau să devin bucătar în restaurant. Dar el mi-a zis că dacă vreau să devin chef, trebuie să învăț bucătărie. Și în fie care zi, după scoală, mergeam în bucătărie, mă uitam ce fac, am stat o oră, două, i-am ajutat să facă, curat, să curăț ceapă, de toate", a povestit Janni Alexandridis, în cadrul emisiunii Chefi la Cuțite, sezonul 12.