SCANDAL MONSTRU între nurorile lui Bădălău! Claudia Pătrășcanu a luat foc din cauza Biancăi Drăgușanu, acuzații uluitoare!

Postat la: 27.01.2023 06:52 | Scris de: ZIUA NEWS

SCANDAL MONSTRU între nurorile lui Bădălău! Claudia Pătrășcanu a luat foc din cauza Biancăi Drăgușanu, acuzații uluitoare!

După trei ani de proces și scandaluri pe bandă rulantă, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu sunt în sfârșit divorțați. Și după o vreme foarte scurtă de acalmie, războiul a început din nou.

Nu e loc de pace între cei doi foști soți, nici de dragul celor doi copii pe care îi au împreună. Mărul discordiei? Relația pe care Bădălău junior o are cu Bianca Drăgușanu. Mai exact, chiar Bianca Drăgușanu o scoate din minți pe cântăreață. Care a lansat acuzații șocante la adresa fostului soț și al iubitei lui.

„Totul pleacă de la Gabi. Nu este suficient de bărbat să își pună femeia la punct. Eu m-am săturat de amândoi. Pot spune că Gabi nu știe să își apare copiii. După ce s-a terminat divorțul, pe el nu l-au mai interesat copiii. După finalizarea procesului, nici nu prea și-a mai văzut cei doi băieți pe care îi avem împreună. Din punctul meu de vedere, Gabi lasă să își bage nasul acum o femeie de speță joasă în tot ce se întâmplă între noi.

Păi cum să îi pese și să aibă el ce comenta sau să ia apărarea copiilor noștri, când, de fapt și de drept, el trăiește cu parul la cap. Îi este frică de ea, îl are la mâna cu toate nenorocirile făcute împreună. Eu sunt mama copiilor lui și pentru copiii mei am tăcut, dar individa asta, la prima lui gafă și atunci când nu o să o mai finanțeze pe ea și pe tot familionul ei, toată media și Europa o să știe de prostiile lui Gabi!

Se au la mâna unul pe celălat! De aceea tace, acceptă și nu își apără copiii. Îi este frică de acest specimen care ține bărbații lângă ea ori prin amenințarea cu suicidul, ori cu turnatul!", a declarat Claudia Pătrășcanu pentru Click!, făcând aluzie că cei doi copii ai ei au avut de suferit din cauza Biancăi Drăgușanu.