Românul care a uimit la America's Got Talent 2023. A plecat acasă cu un milion de dolari

Postat la: 29.09.2023 11:31 | Scris de: ZIUA NEWS

Românul care a uimit la America's Got Talent 2023. A plecat acasă cu un milion de dolari

Sezonul 18 al show-ului America's Got Talent a fost câștigat de Adrian Stoica, expert în dresaj canin. A adus pe scenă un număr impresionant de dresaj, alături de patrupedul său Hurricane. Câinele e un exemplar de border collie.

Românul și Hurricane au fost aclamați ca învingători ai sezonului. Au obținut astfel premiul principal în valoare de un milion de dolari. Dar și un loc în show-ul special „America's Got Talent Presents Superstars" desfășurat la Luxor Hotel and Casino din Las Vegas.

Cei doi au impresionat publicul din întreaga lume cu spectacolele lor de dresaj canin înainte de a câștiga America's Got Talent.

Acesta este doar al doilea act de dresaj canin care reușește să cucerească prestigiosul concurs în cele 18 sezoane de până acum. Primul a fost câștigat în 2012. Victoria românului a fost câștigată printr-un moment artistic de excepție în finala concursului.

Adrian Stoica și Hurricane au creat un spectacol pe care Stoica l-a descris ca „o poveste de dragoste de la Hollywood, precum Doamna și Vagabondul".

În timpul actului lor, Hurricane a jucat un rol esențial în organizarea unei întâlniri romantice între Adrian Stoica și o reprezentare de carton a actriței Sofia Vergara. Aceasta face parte din juriul America's Got Talent.

Vergara nu avea cunoștință de implicarea sa în acest spectacol până la momentul în sine. Ulterior s-a alăturat celor doi pentru un final memorabil.
Înainte de finală, Adrian Stoica a împărtășit cu publicul faptul că celălalt câine al său, Rory, a murit cu doar zece zile înainte de competiție. Cu toate că a suferit această pierdere, el a fost motivat să continue și să ofere un spectacol de neuitat.

„A fost mentorul lui Hurricane și e foarte greu fără ea pentru că face parte din inima ta", a spus Stoica.

„Era sora ei. Hurricane m-a ajutat mult pentru că îmi cunoaște emoțiile. Stă cu mine. După ce am pierdut-o pe Rory am realizat că viața e scurtă, trebuie să-ți urmărești visele", a mai completat românul din Brașov.

În 2013, românii au decis că Bruno Icobeţ este cel mai talentat român. A reușit să câștige premiul împreună cu cei trei câini cu care a apărut pe scenă.

Întrebat dacă s-a aşteptat vreo clipă să câştige această competiţie, Bruno Icobeţ a declarat:

„M-am aşteptat, în momentul în care am ieşit pe locul întâi în semifinale, ştiam că am să fac o figură foarte bună în finală. Dar nu m-am aşteptat ca fetiţa să intre în călduri, ceea ce i-a bulversat pe băieţi, i-a dat peste cap.

Gândiţi-vă că am intrat pe scenă, în direct, cu cea mai mare audienţă posibilă din România, cu doi masculi şi o femelă în călduri. A fost o nebunie!", a mărturisit acesta imediat după încheierea show-ului.