Prinţul Harry nu se opreste din declarații: gestul pentru care crede că fratele si tatăl său nu l-ar ierta vreodată!

Postat la: 14.01.2023 09:50 | Scris de: ZIUA NEWS

Prinţul Harry nu se opreste din declarații: gestul pentru care crede că fratele si tatăl său nu l-ar ierta vreodată!

Prinţul Harry afirmă că are suficient material pentru a scrie un alt volum de memorii şi a ales să nu publice unele detalii, deoarece era îngrijorat că tatăl şi fratele său nu l-ar ierta niciodată dacă ar fi făcute publice, relatează The Guardian.

Într-un interviu pentru Daily Telegraph, Ducele de Sussex a mai spus că transcrierea iniţială pentru Spare / Rezervă avea o lungime de două ori mai mare decât cea finală şi că i-a fost greu să decidă ce să elimine.

O mare parte dintre detaliile care au fost în cele din urmă editate, a adăugat el, îi priveau atât pe tatăl său, cât şi pe fratele său.

„Primul draft a fost diferit", a spus el în interviu. „Au fost 800 de pagini, iar acum s-a redus la 400 de pagini. Ar fi putut fi două cărţi. Şi cel mai greu a fost să elimin lucruri".

El a adăugat: „Sunt unele lucruri care s-au întâmplat, în special între mine şi fratele meu şi, într-o oarecare măsură, între mine şi tatăl meu, pe care pur şi simplu nu vreau să le ştie lumea. Pentru că nu cred că m-ar ierta vreodată."

The Guardian a fost primul care a dezvăluit detalii din memorii, inclusiv acuzaţia că Prinţul William l-ar fi atacat pe Harry în urma unei discuţii tensionate despre Meghan, ducesa de Sussex.

Palatul Kensington şi Palatul Buckingham au spus că nu vor comenta conţinutul cărţii. Prinţul Harry vorbeşte şi despre ceea ce susţine că a fost o lipsă de sprijin faţă de el şi faţă de Meghan.

Ştirile despre materialul suplimentar ar putea provoca şi mai multă consternare pentru familia regală, comentează The Guardian.

Ducele a reiterat că nu a încercat să distrugă monarhia, ci să ajute la reformarea acesteia. Referindu-se la copiii Prinţului William - George, nouă ani, Charlotte, şapte şi Louis, patru - Prinţul Harry a spus că cel puţin unul dintre copiii fratelui său va fi „de rezervă" şi că acest lucru îl „doare" şi „îngrijorează".

„Nu este vorba despre încercarea de a ataca monarhia, ci despre încercarea de a-i salva de ei înşişi", a adăugat el. „

El a sugerat că, în timp, familia regală i-ar putea mulţumi pentru că a vorbit atât de deschis despre trauma sa.